yogi186 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Wiem, że giera już stara, ale ciągle jara. Na sprżecie jak podpisie nie mogę grać - strasznie się przycina :(. Ustawiłem 640x480x16 i low detale i nadal przycina. Przecież to jest niemożliwe!!!!!!!!!! Na Celku 500, 64 ramu i TNT2 M64, chodzi u qmpla bez problemów- na 800x600x16 i detale na High. Aha na systemach Win98SE. Qwa macie na to jakąś radę - bo giera jest stara, a i tak przycina jak sqrwysyn. :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 może instalnij najnowsze stery do grafy może to coś pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 być może system zaśmiecony, stare drivery od grafiki, stary directx... Powiem ci że u mnie jak jeszcze mialem Pentiuma 233@266MMX voodoo2 12mb 64SDRAM chodziło na highu w 800x600 i tylko troszke zwalnialo w nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Moze brak Via 4in1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 takie mial moniot niestety.. uciebie powinno baprawde dobrze chodzic.... hehe pomyslec ze to pod xp wogle nierusza.,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 takie mial moniot niestety.. uciebie powinno baprawde dobrze chodzic.... hehe pomyslec ze to pod xp wogle nierusza.,.Rusza Rusza i smiga Driver pod Xp'kiem tylko trzeba sie znać hehehehe. A tak powaznie sciagnij sobie z oficjalnej strony patcha do drivera.I chula pod Xp jak dziki osioł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Wiem, że giera już stara, ale ciągle jara. Na sprżecie jak podpisie nie mogę grać - strasznie się przycina :(. Ustawiłem 640x480x16 i low detale i nadal przycina. Przecież to jest niemożliwe!!!!!!!!!! Na Celku 500, 64 ramu i TNT2 M64, chodzi u qmpla bez problemów- na 800x600x16 i detale na High. Aha na systemach Win98SE. Qwa macie na to jakąś radę - bo giera jest stara, a i tak przycina jak sqrwysyn. :(:( U kumpla Driver chodzil pieknie w 640x480 i prawie full detalach na Rivie Zx 8mb i i na K6 450 mhz i 64 ramu ale dysio pracowal na udma 66. Moze tu u cibie jest problem ze masz tylko u33.Jak sie przycina wtedy gdy dysk rzezbi to napewno tego wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 może spróbuj ustawić sobie max fps na 50 czy cos takiego - wiem ,że to mi troszke pomogło na p200 mmx v2 12mb i96 MB.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 niechcialo mi sie paczy szukac... dobrze ze wiesz ze pacz pomaga... naprawde jestes master.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Wiem, że giera już stara, ale ciągle jara. Na sprżecie jak podpisie nie mogę grać - strasznie się przycina :(. Ustawiłem 640x480x16 i low detale i nadal przycina. Przecież to jest niemożliwe!!!!!!!!!! Na Celku 500, 64 ramu i TNT2 M64, chodzi u qmpla bez problemów- na 800x600x16 i detale na High. Aha na systemach Win98SE. Qwa macie na to jakąś radę - bo giera jest stara, a i tak przycina jak sqrwysyn. :(:( U kumpla Driver chodzil pieknie w 640x480 i prawie full detalach na Rivie Zx 8mb i i na K6 450 mhz i 64 ramu ale dysio pracowal na udma 66. Moze tu u cibie jest problem ze masz tylko u33.Jak sie przycina wtedy gdy dysk rzezbi to napewno tego wina Nie sądzę żeby to wina dysku była. Bo pamiętam że na poprzednim sprzęcie p150@180 V2 12MB 32MB Ramu i dysku na PIO4 śmigałao lepiej niż tera :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Nie sądzę żeby to wina dysku była. Bo pamiętam że na poprzednim sprzęcie p150@180 V2 12MB 32MB Ramu i dysku na PIO4 śmigałao lepiej niż teraW takim razie niewiem.Pokombinuj moze ze sterami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 driver latal jak zloto na c333, abit be6-ii, 128 mb i v3 2000. przy twoim sprzecie nie moze byc problemow, jesli sa to programowe. jeszcze raz via 4in1, na to detonatory, potem directx... a czy jest patch do win2k ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jest chyba sposob. Zainstaluj stare stery do GF ,czyli 6.31 lub 6.34 lub 6.50 lub Fachmany 3.0 . Te ostatnie kiedys byly na tweak-u ,ale teraz nie wiem gdzie ich szukac. Ja sprawdzalem jeszcze na moim GF1 i u kumpla na GF2Ti i zawsze po zapodaniu tych sterow dzialalo o niebo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jest chyba sposob. Zainstaluj stare stery do GF ,czyli 6.31 lub 6.34 lub 6.50 lub Fachmany 3.0 . Te ostatnie kiedys byly na tweak-u ,ale teraz nie wiem gdzie ich szukac. Ja sprawdzalem jeszcze na moim GF1 i u kumpla na GF2Ti i zawsze po zapodaniu tych sterow dzialalo o niebo lepiej. A mogą być 6.18 ?????? Bo z tego co pamiętam to mój GF2 MX najlepiej na nich śmigał - tyle że były małe problemy z windowzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jestem wqrwiony. Wrzuciłem denty 6.18 i nic Wrzuciłem 30.82 i też nic Nadal nie mogę grać w Drivera, a powinien wymiatać!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jestem wqrwiony. Wrzuciłem denty 6.18 i nic Wrzuciłem 30.82 i też nic Nadal nie mogę grać w Drivera, a powinien wymiatać!!!!!!!!!!!! To sobie wrzuc 30.30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 może wrzuc via sp 4.40a!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 może wrzuc via sp 4.40a!!!! Hmmm...... Czy musi być 4.40a, mam 4.40v ?????? A tak wogóle to instalnąłem winshita od nowa (z formatem dysku) i nic się nie zmieniło :(:(:( Nadal tnie jak po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Coraz bardziej mnie to wkurza. Dla porównania gram se w Harry`ego Portiera w 1024x768x32 i max detale. A w Driver`a nie mogę grać nawet w 640x480x16 w low detalach :(:(:(:( Może jakiś patch albo coś?????? Czy jest możliwe, że gra nie wykorzystuje sprzętowego T&L i jedzie na softwarze i dlatego gra tak przycina??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Tera to mam już mega jazdę. Tak dla jaj odpaliłem sobie Drivera w 1024x768x32 i chodzi lepiej niż na 640x480x16 8O . Ale i tak się nie da jeszcze grać. CO WY NA TO ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Czy jest możliwe, że gra nie wykorzystuje sprzętowego T&L i jedzie na softwarze i dlatego gra tak przycina???????????Trybu software nie bylo w Driverze, a T&L sprzetowo nie moze wykorzystaywac, bo jak ta gra wychodzila to jeszcze GF'ow nie bylo. Moze sprobuj wylaczyc dzwiek i zobacz czy tez skacze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Czy jest możliwe, że gra nie wykorzystuje sprzętowego T&L i jedzie na softwarze i dlatego gra tak przycina???????????Trybu software nie bylo w Driverze, a T&L sprzetowo nie moze wykorzystaywac, bo jak ta gra wychodzila to jeszcze GF'ow nie bylo. Moze sprobuj wylaczyc dzwiek i zobacz czy tez skacze? Te bez dźwięku nic nie przycina - można grać na 800x600x32 i detale na ULTRA. Tylko jak sobie wyobrażasz że będę grał bez dźwięku ?!?!?!?!?!? :twisted: . To już wolę nie grać niż nie mieć dźwięku!!!!!!! Może ktoś coś poradzi?????? Aha drivery od dźwięku mam najnowsze - więć nie piszcie - zaukatalizuj stery, plizz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Aha drivery od dźwięku mam najnowsze - więć nie piszcie - zaukatalizuj stery, plizz :) moze tu poczytaj (choc nie wiem o czym oni pisza): http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=6353 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Te bez dźwięku nic nie przycina - można grać na 800x600x32 i detale na ULTRA. Tylko jak sobie wyobrażasz że będę grał bez dźwięku ?!?!?!?!?!? :twisted: . To już wolę nie grać niż nie mieć dźwięku!!!!!!!Spoko, tylko bez nerwow :> Chodzilo mi tylko o namierzenie zrodla problemu :) Probowales wylaczac wszystkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly w opcjach typu efekt Doppler'a itp, innymi slowy dac detale dzwieku na low :) ?Ewentualnie poprobuj kazda opcje on i off i zobacz, ktora najwiecej daje. Moze Twoja karta ma jakies problemy z DirectSound? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Te bez dźwięku nic nie przycina - można grać na 800x600x32 i detale na ULTRA. Tylko jak sobie wyobrażasz że będę grał bez dźwięku ?!?!?!?!?!? :twisted: . To już wolę nie grać niż nie mieć dźwięku!!!!!!!Spoko, tylko bez nerwow :> Chodzilo mi tylko o namierzenie zrodla problemu :) Probowales wylaczac wszystkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly w opcjach typu efekt Doppler'a itp, innymi slowy dac detale dzwieku na low :) ?Ewentualnie poprobuj kazda opcje on i off i zobacz, ktora najwiecej daje. Moze Twoja karta ma jakies problemy z DirectSound? Wyłączałem wszystko co się da pokolei, raz to raz tamto i nic - gdy dźwięk jest włączony to grać się nie da :(:(. A o mojej karcie możesz poczytać tu: http://mint-electronics.com/products/sound...nd/3d_sound.php Jeżeli cosik jeszcze wymyślisz to daj znać, plizz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Nic wiecej do glowy mi nie przychodzi :( Wg tego co jest w tym linku, karta obsluguje Direct Sound, wiec nie powinno byc problemu.. Normalnie jednak roznice miedzy nosound i normalnym trybem nie ma az takich roznic, wiec cos z ta karta, a moze z MB jest nie tak, tylko co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 U mnie przycinało Gta3. Powód. Dżwiękówka, USB i modem na jednym przerwaniu. Wyłączyłem w biosie COM 1 i 2 modem i USB przesunęłosię na wolne przerwania. Wcześniej przycinało nawet w 800x600x16 a w tej chwili mogę grać na 1280x1024x32 i mam ok 40-45 fps średnio. Spróbuj coś powyłanczać przynajmniej tak dla próby. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 http://driver.xcom.pl/index.php?lang=pl Wejdz na tą stronę może ściągniesz jakiegoś patcha. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 http://driver.xcom.pl/index.php?lang=pl Wejdz na tą stronę może ściągniesz jakiegoś patcha. Pozdr. Link nie działa - wywala Connection Refused Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Sprawdz ten patch: ftp://ftp.matrox.com/pub/mga/games/patche...patcheng2_1.exe I dla niego dodatek: http://www.megagames.com/cracks/html/c31210_0.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...