Skocz do zawartości
gREG PG

Magic Bios do EP8RDA+..

Rekomendowane odpowiedzi

..wykrywa mi, ze jest nowy bios do 8rda+..ale sciagnac go nie moze:)

podaje, ze to cudo ma nazwe 8RDA4203.BIN

gogle nie przyznaje sie do istnienia strony z takim biosem..

na stronkach epox'a oczywisnie biosy 8RDA3A17 jako najnowsze widnieja....

wiec..? o so chozi? :) jest nowy bios czy nie? :roll:

jakis magiczny ten nowy bios...podobno jest a nikt nie widzial :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daj sobie spokój narazie z aktualizacja. Zrób ją dopiero wtedy jak na stronie EpoXa bedzie ten nowy bios. bo oficjalnie go jeszcze nie ma i moze zawierać błędy.

ps. po co aktualizujesz? masz jakieś problemy z mobo ? bo jak nie masz to daj wogóle sobie spokój z aktualizacją. można tylko pogorszyć to co jest dobre...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie, spokojnie :)...nie chce aktualizowac czegos co nie jest sprawdzone..

po prostu dziwnym wydaje mi sie zachowanie tego programiku :)

oczywiscie, ze bios tylko oficjalny i sprawdzony i tylko jesli zmiany przynosza cos naprawde potrzebnego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... Ja powiem tak walczyłem z tym nowym Biosem tydzień czasu , az sie udało (mowie o pragarmie Magic bios)ściągneło mi tego biosa datowanego na [/size]02.12.04

Myślałem ze moze Epox umiescił go na swojej stronie i dlatego Magic go sciągnoł ale nic z tego nie ma tego biosu ostatni jaki sie znajduje to Bios na date 11.11.03 Więc z kąd ten BIOS do diabła jest?? 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... Ja powiem tak walczyłem z tym nowym Biosem tydzień czasu , az sie udało (mowie o pragarmie Magic bios)ściągneło mi tego biosa datowanego na [/size]02.12.04

Myślałem ze moze Epox umiescił go na swojej stronie i dlatego Magic go sciągnoł ale nic z tego nie ma tego biosu ostatni jaki sie znajduje to Bios na date 11.11.03 Więc z kąd ten BIOS do diabła jest?? 8O  8O

Niech zgadne - z http://www.epox.org :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie bawiłam ostatni tym programem i do mejej 8RDA3i znalazł on bios z chyba 04-02-2004r i teraz ostatnio z 12-02-2004r w którym były poprawki dokladnie takie same jak w wersji wcześniejszej tylko teraz jest z nowszą datą.

Z tego wychodzi że ten program ściąga wersje Beta czy co, w opisach tych biosów jest to samo (te same poprawki) ale już sumy kontrolne plików są inne czyli napewni pliki są inne, widać znaleźli jakiś błąd i szybko go poprawili.

Wniosek z tego że najlepiej chyba ściągać bios ze strony Epoxa a nie tym programem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi