gREG PG Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ..wykrywa mi, ze jest nowy bios do 8rda+..ale sciagnac go nie moze:) podaje, ze to cudo ma nazwe 8RDA4203.BIN gogle nie przyznaje sie do istnienia strony z takim biosem.. na stronkach epox'a oczywisnie biosy 8RDA3A17 jako najnowsze widnieja.... wiec..? o so chozi? :) jest nowy bios czy nie? :roll: jakis magiczny ten nowy bios...podobno jest a nikt nie widzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 daj sobie spokój narazie z aktualizacja. Zrób ją dopiero wtedy jak na stronie EpoXa bedzie ten nowy bios. bo oficjalnie go jeszcze nie ma i moze zawierać błędy. ps. po co aktualizujesz? masz jakieś problemy z mobo ? bo jak nie masz to daj wogóle sobie spokój z aktualizacją. można tylko pogorszyć to co jest dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 spokojnie, spokojnie :)...nie chce aktualizowac czegos co nie jest sprawdzone.. po prostu dziwnym wydaje mi sie zachowanie tego programiku :) oczywiscie, ze bios tylko oficjalny i sprawdzony i tylko jesli zmiany przynosza cos naprawde potrzebnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ja jak miałem epoxa i raz odpaliłem ten program to mi pokazał że mam najnowszą werjse biosu :D Od tej pory używam tylko awdflasha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Hmmm... Ja powiem tak walczyłem z tym nowym Biosem tydzień czasu , az sie udało (mowie o pragarmie Magic bios)ściągneło mi tego biosa datowanego na [/size]02.12.04 Myślałem ze moze Epox umiescił go na swojej stronie i dlatego Magic go sciągnoł ale nic z tego nie ma tego biosu ostatni jaki sie znajduje to Bios na date 11.11.03 Więc z kąd ten BIOS do diabła jest?? 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 dobra dla was wariaci znalazłem ten plik 8RDA4203.BIN http://webpages.charter.net/zoom314a/ pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Hmmm... Ja powiem tak walczyłem z tym nowym Biosem tydzień czasu , az sie udało (mowie o pragarmie Magic bios)ściągneło mi tego biosa datowanego na [/size]02.12.04 Myślałem ze moze Epox umiescił go na swojej stronie i dlatego Magic go sciągnoł ale nic z tego nie ma tego biosu ostatni jaki sie znajduje to Bios na date 11.11.03 Więc z kąd ten BIOS do diabła jest?? 8O 8O Niech zgadne - z http://www.epox.org :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ja sie bawiłam ostatni tym programem i do mejej 8RDA3i znalazł on bios z chyba 04-02-2004r i teraz ostatnio z 12-02-2004r w którym były poprawki dokladnie takie same jak w wersji wcześniejszej tylko teraz jest z nowszą datą. Z tego wychodzi że ten program ściąga wersje Beta czy co, w opisach tych biosów jest to samo (te same poprawki) ale już sumy kontrolne plików są inne czyli napewni pliki są inne, widać znaleźli jakiś błąd i szybko go poprawili. Wniosek z tego że najlepiej chyba ściągać bios ze strony Epoxa a nie tym programem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 W ogóle jak dla mnie grzebanie przy biosie mobo pod windowsem to kiepski pomysł... ale to moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Używam tego programu do sprawdzania czy jest coś nowego, do wgrywania biosy używam dyskietki i ALT+F2, chociaż wgrywałem bios tym programem na podkręconym procku spod windowsa :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Mi sie też raz zapomniało odkręcić ale wszystko bylo ok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...