Glazio Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pytam bo mam zamiar wymienić sobie sprzęt a zauważyłem że w obudowie mam zasilacz 200W. Zestaw składałby się z jednego twardziela, jednego CD-ROMu, Voodoo3(bo takie coś mam :cry:) płyty na KT133A i durona 600. Nie wiem czy 200W to nie za mało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pytam bo mam zamiar wymienić sobie sprzęt a zauważyłem że w obudowie mam zasilacz 200W. Zestaw składałby się z jednego twardziela, jednego CD-ROMu, Voodoo3(bo takie coś mam :cry:) płyty na KT133A i durona 600. Nie wiem czy 200W to nie za mało? bez obaw,bedzie smigac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja zalaczylem antka 900 MHz pod 250 zasilke i po 3 dniach [gluteus maximus] :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pytam bo mam zamiar wymienić sobie sprzęt a zauważyłem że w obudowie mam zasilacz 200W. Zestaw składałby się z jednego twardziela, jednego CD-ROMu, Voodoo3(bo takie coś mam :cry:) płyty na KT133A i durona 600. Nie wiem czy 200W to nie za mało? ja mialem durnia650@900, cdr, cdrw, hdd no i GF2 Ti na zasilaczu 235W i bylo spoczko takze mysle ze i u ciebie nie powinno byc problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja zalaczylem antka 900 MHz pod 250 zasilke i po 3 dniach [gluteus maximus] :cry:co ty z nim robiles??zasilacz sie spalil czy plyta nie wstawala ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja na swoim AXP 1700+ (Epox 8KHA+) podzialalem dwa dni na zasilaczu 250W a dual PIII 1000Mhz smigalo prawie rok. Potem chcialem sprawdzic OC na plycie Epox 8K7A+ znajomego to wszystko trwalo pol godziny, jego 250W tez stal sie historia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pytam bo mam zamiar wymienić sobie sprzęt a zauważyłem że w obudowie mam zasilacz 200W. Zestaw składałby się z jednego twardziela, jednego CD-ROMu, Voodoo3(bo takie coś mam :cry:) płyty na KT133A i durona 600. Nie wiem czy 200W to nie za mało? duren 600 hmm.... powinno smigac, a w najgorszym wypadku bedziesz mial zwisy przy duzym obciążeniu zasilacza a np.: w renderowaniu grafiki 3d ale to raczej malo prawdopodobne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ja na tym co mam +gf2 timodemem i baracuda z zasilaczem bez problemow ale zmienilem na 400 bo tamten troche sie grzal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ..z zasilaczem 250 firma jakas feel nie wiem co to,ale teraz mam shido tez nie wiem co to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Pytam bo mam zamiar wymienić sobie sprzęt a zauważyłem że w obudowie mam zasilacz 200W. Zestaw składałby się z jednego twardziela, jednego CD-ROMu, Voodoo3(bo takie coś mam :cry:) płyty na KT133A i durona 600. Nie wiem czy 200W to nie za mało? Nie powinno być żadnych problemów. Ja pracuję na 235 W i nei było żadnych problemów, nawet najmniejszych, a do tego zasilacz trzyma napięcia wzorowo, tak że większość 300W I większych może się schować. Jak ktoś nie wierzy to możemy porównać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja przy sprzęcie Celeron 633MHz + HDD + DVD+ CD-RW + GeForce256 miałem 235W i wymieniłem go na 300W, ponieważ czasami komp mi się nie chciał uruchomić :-) Jak chciałem go włączyć to tylko diody na chwilę mrugnęły i komp się wyłączał (zasilacz był dobry bo go sprawdzałem w serwisie). Musiał postać 5 minut (odłączony od sieci) i potem ruszał. Już mnie to wkurzało więc wymieniłem zasilacz. Jeżeli nie dodasz żasnego podzespołu to myślę, że Ci powinno chodzić. W przeciwnym wypadku możesz mieć ten problem co ja + reset'y, ewentualnie zwisy kompa z powodu braku mocy. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ja jade na seasonic 200 W a w tabelce jest napisane max 125 W hehehe zero problemow to co w podpisie i cd-r cd tv-tiuner siecowka no i flop +hdd modem jest zew. napiecia mam na cpu 1.81 i 3.3=3.3,,,,, 5=4.91,,,,, 12=12.18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Pytam bo mam zamiar wymienić sobie sprzęt a zauważyłem że w obudowie mam zasilacz 200W. Zestaw składałby się z jednego twardziela, jednego CD-ROMu, Voodoo3(bo takie coś mam :cry:) płyty na KT133A i durona 600. Nie wiem czy 200W to nie za mało? hehe! Ja mam Antka XP 1600+, 4PCI zajete dwa dyski CD-ROM CD-RW i wymiatam na 200W. Full stabilnie. Liczy sie jakosc zasilacza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 To swieta prawda u mnie tez jest zasilacz 200W , Z początku myślałem że to troche mało ale nie warto kupowac nowego zasilacza na wyrost dopiero jakby ten nie dawał rady kup 300W D1200 Mercury Sis735 60GB Maxtor,30GB Quantum,CD,CDRW,G2mx, 256 DDR Elixir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 U kolega 200W musiał niesc na plecach Athlon'a 850, 128 pamięci, Barracudę 20GB i CLAP'a. Jak wiecie Athlon850 i Clap to dosyć prądożerne stworki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 mój kumpel ma antka xp 1500 512 MB dedeeru dysk 30 dwa cedeki i mu to wszystko chodzi na250 więc nie widze większych przeszkód Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazio Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Dzięki z odpowiedzi. Duronik ruszył. Napięcia to: 3,3v = 3,2V 5V = 5,1V 12V = 12,3V Dla zainteresowanych zasilacz to CodeGen ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...