wolo0 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Mam plyte Gigabajtu 6BX7, Celerona 800, 256ramu kupilem Geforca fx5200 i mam problem bo nie moge jej uruchomic.Mam konflikt miedzy karta a mostkiem kontrolera AGP.Czy ktos zna jakies rozwiazaznie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 twoja plyta obsluguje niestety tylko agp x2 natoiast fx potrzebuja agpx8 (nie wiem czy agp x 4 by nie styknelo, ale agpx2 to raczej napewno nie) i podejzewam ze z tego polaczenia to niestety nic nie wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 A może po prostu wyłącz albo zmniejsz AGP w sterach albo w biosie? Tylko czy to ma sens, zwalnianie karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 twoja plyta obsluguje niestety tylko agp x2 natoiast fx potrzebuja agpx8 (nie wiem czy agp x 4 by nie styknelo, ale agpx2 to raczej napewno nie) i podejzewam ze z tego polaczenia to niestety nic nie wyjdzie i tu sie mylisz ja mam fx 5200 i mam na agp X4 ta karta chodzi nawet na agp X1! wiem bo sprawdzalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 konflikt miedzy karta a mostkiem kontrolera AGP Pewnie nie zainstalowałeś wszystkich sterów do płyty; hospes ma rację, karta może chodzic na mniejszym AGP albo nawet na PCI. Poza tym masz za słaby procek do tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...