Strongmen Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Wlasciwie to nie wiedzialem do konca gdzie to umiescic wiec postanowilem tutaj ... Pytam ze wzgledu na to ze nie moglem znalezsc w archiwum :( Zakupilem Radeona 9500 chcialem go zmodowac na 9500 PRO ... wiem ze istnieje cos takiego jak SOFT MODE ... lecz zastanawiam sie czy mojego radeona jestem w Stanie Tylko przerobic owym soft modem przy uzyciu driverow OMEGA ?? Czy mozna w jakis inny sposob przerobic go softowo ... jadac powiedzmy na zwyklych sterach ATI ?? Dziekuje za szczegolowe wypowiedzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 1. Stery Wizzarda - www.ocfaq.com i ATI Softmod 2. SoftR9x00 - www.guru3d.com/rivatuner/ (poczytaj FAQ i Help) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Dodam jeszcze ze można to też zrobić przy pomocy riva tunera albo bez żadnych specjalnych sterów, podmieniasz jeden plik w sterach ati instalujesz przez menager urządzen i masz to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haggard Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ewentualnie wgrywasz catalysty, potem z trybu awaryjnego odpalasz patcha z rivatuner i tyle-robi update, restart i masz 8 potokow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...