SpeeDyLOCO Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 "chyba raczej bylo jak pisalem - dltego te z A maja gorsze timingi bo maja gorsze kostki Infineon a nie Winbond " Tak jak pozniej shorty2001 napisal 3200A sa na Winbond'ach pozatym zalezy od serii (moje sa z 2003) a co do 3200A to kingston sobie torche zaniedbal w 2004 konstrukcje tych pamieci kupilem 2 kosc wlasnie z 2004 i mialem sporo problemow z nia chodzi tylko na referencyjnych timingach 2-3-2-6 podczas gdy ta z 2003 sama chodzi na 2-2-26 i ladnie sie kreci ale jest na Winbond CH5, ta z 2004 nie wim bo nie sprawdzalem nie chcialem znowu zarysowac radiatorow pozniej bedize problem ze sprzedaza;/ Co wiecej roznia sie kolorem radiatora (z 2003 jest jasniejszy taki ladniutki niebieski:P) i organizacja jezeli mozna to tak nazwac ma inny laminat itp.... No ale dzialaja w dualu na 400 2-3-2-6 Jak ktos ma dobry sposob na zdejmowanie radiatora bez naruszenia jego powierzchni to bylbym wdzieczny za wskazowki. POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 siem powtórze ja mam goodramy na infineonach oem i mam 2-2-2-6 3v 440 mhz. Ktoś chyba rapra testował pare sztuk i z infeonami była straszna loteria. niektóre kostki 2-2-2-6 wysoko z fsb a niektóre kij z oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...