ptaku666 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 tak jak w temacie, o Nero CD Speed wiem - wiec podawajcie jakies inne programy. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 CD Bremse - http://home.t-online.de/home/Joern.Fiebelk...rn/cdbremse.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 dzieki :) , odpisz mi jeszcze jak mozesz jaki masz wynik w 3dmarku na swoim sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Default test 3dmark 2001, dx 8.0a - ~2100 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 tak jak w temacie, o Nero CD Speed wiem - wiec podawajcie jakies inne programy. Dzieki a czy nie wystarczy ci ograniczenie prędkości w właściwości systemuwydajnośćsystem plikówcd-rom ?????? przeciez tam spokojnie możesz ograniczac prędkość swojego cdka bez konieczności instalki dodatkowego software'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a czy nie wystarczy ci ograniczenie prędkości w właściwości systemuwydajnośćsystem plikówcd-rom ?????? przeciez tam spokojnie możesz ograniczac prędkość swojego cdka bez konieczności instalki dodatkowego software'u. Nie wystarczy bo to nie jest ustawianie predkosci napedu a tylko rozne ustawienia optymalizacji dla roznych predkosci napedu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ale jesli masz Asusa x46 czy jakoś tak ,to klawiszem play mozna zmniejszać jego prędkość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 a czy nie wystarczy ci ograniczenie prędkości w właściwości systemuwydajnośćsystem plikówcd-rom ?????? przeciez tam spokojnie możesz ograniczac prędkość swojego cdka bez konieczności instalki dodatkowego software'u. Nie wystarczy bo to nie jest ustawianie predkosci napedu a tylko rozne ustawienia optymalizacji dla roznych predkosci napedu. aha to sorry myślałem że o to ci chodziło :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...