ashgan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Wiec film sobie leci i co jakis czas leciutko przytnie.Co to moze byc?Mam divx 5.02, ffdshowi xvid oraz ac3.HELP ME!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 divx 5.0.2 to nie nowosc - moze jakis nowszy by sie przydal - choc nie wiem czy to tego przyczyna - zawsze mozna sprobowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 DIVX 5.1.1 jest sorki.Moze jakis kodek dzwieku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 hmmm powiem tak - u mnie wszystko dziala - jezeli to wina codekow to jak chcesz to moge dac ci to co ja mam do odtwarzania filmow ... odinstaluj wszystko co masz => wejdz na e-dysk.pl login: doverman pass: 1qazxsw2 jest tam plik pack.zip a w srodku to czego ja uzywam i na czym wszystko chodzi bez zarzutu ... jezeli na tym bedzie cielo tzn ze wina lezy gdzies indziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...