Seiryuu Napisano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2002 polecam na dola... mozna pomarzyc... http://members.aon.at/rialskaedda.html/gim...improulette.swf Sei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmo Napisano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2002 dobre, tylko czemu nie umiem się zabić :D zawsze ten koleś się dobija :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seiryuu Napisano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2002 los Ci sprzyja..... ...albo grasz caly czas w 1 sposob taktycznie :roll: Sei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmo Napisano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2002 nie wiem :) dopiero po kilkunastu śmierciach tamtego kolesia przy stanie 10-10 poległem, moja krew trysneła i tym optymistycznym akcentem zakończyłem grę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RUMUNaThLoNiX Napisano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2002 heh zajebioza giera :D eheh masakra kolesia rozwala :D no i ten realistyczny dzwiek w 11 kb ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kain Napisano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2002 Hehe a ja poległem przy drugiej grze :lol: Zawsze wiedziałem, że nie mam szczęścia :evil: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
libero Napisano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2002 Nuda ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reed Napisano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2002 Cienkawe troszke. Nie podnosci poziomu adrenalimy, a powinno :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokoloshe Napisano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2002 nie udalo mi siebie zabic :-) najwyzszy wynik 15:15, fajna na trzy cztery razy, pozniej juz troche nudnawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2002 3:2-gimp padl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramakabra Napisano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2002 taak sobie strzele jak grafy nienaprawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pio [PL] Napisano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2002 Ale brutalna gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reed Napisano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2002 Szkoda tego gimpa, sympatyczny byl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2002 dobre, tylko czemu nie umiem się zabić :D zawsze ten koleś się dobija :x u mnie zabił sie za pierwszym strzałem hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2002 2:1 dla gimpa - zabiło mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...