j.h.hudy Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 czym sie rozni ten bios od tego np. qs0c?? http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=31265 i http://club.cdfreaks.com/showthread.php?threadid=85712 oraz czy ktos wie czym sie rozni ten liteon SOHR - 5238S od 52327s?? na stronie producenta pisze : cooming soon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Jakas nowa nagrywarka. Po nazwach wnosze tylko tyle, ze ma juz nowszy chipset: 8S... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mam napęd SOHR-5238s. Od poprzednika (52327S) różni się zmniejszonym ze 100ms do 80ms czasem dostępu do nośników (wg. producenta). Nie wiem na jakim jest chipie i nie mam zamiaru jej otwierać 8) Jak ktoś używa lub chce używać chętnie się podzielę spostrzeżeniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 SOHR-5238s to naped robiony wspolnie z SONY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Po wyjęciu z folii i podłączeniu od razu zawitałem na stronę www.liteonit.com w celu pobrania najnowszej wersji firmware, co uczyniłem. Wersję V4S04 wgrałem bezproblemowo. Następnie przeprowadziłem test zapisu płyty X-Disc Economy którą nagrałem z prędkością maksymalną 52x. Następnie w programie NERO CD-DVD SPEED wykonałem test jej odczytu. Wynik testu precyzyjnego przedstawia poniższy wykres: Napęd prezentuje się całkiem ciekawie. Pracuje cicho podczas odczytu i zapisu, zauważalnie ciszej od poprzednika 52327S. Nie buczy. Dioda pali się jednostajnie podczas zapisu i odczytu na zielono. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...