luminat Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Help! Potrzebuje pomocy pozamienialem kolory w drukarce (HP940C), nie przeczytalem dokladnie instrukcji. Wiem dziasiaj 13 piatek. Zawsze jak robie cos tego dnia przy kompie to cos przeskrobie, tak jest prawie zawsze. Ale do rzeczy, czy ktoś z was wie jak to zmienic. Chodzi mi głównie oto żeby programowo zmienic pojemniki z tuszem. Np. jak drukarka bedzie chciala wydrukowac czerwony, to zeby uzywala pojemnika z tuszem niebieskim. Wiem ze to jest mozliwe. Prosze o odpowiec tylko osoby ktore wiedza jak to zmienic, wszelkie inne komentarze beda zbyteczne. Jeszcze raz pomocy!!! Drukarka to Hewlett-Packard 940C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Hmm nie licz na to, w kartridzu sa resztki poprzedniego tuszu. Wiem bo sam w tym *samym* modelu nalalem zoltego tuszu do niebieskiego pojemnika. Ladny zielony wyszedl. Pozostaje zakup nowego calego kartridza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Kartridz byl calkowicie pusty. Nie mial zadnym resztek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Kartridz byl calkowicie pusty. Nie mial zadnym resztek. Myles go ? Bo jak nie to na 100% sa resztki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...