Gladiator Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ludzie pomozcie i polecie mi jakas plyt na ktorej mozna dobrze krencic procka i obsluguje sdram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 temat rzeka ale cóż: ABIT KT7A :) SHUTTLE AK3.1 (chyba !!) ECS K7S5A :))))) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ECS K7S5A :))))) :twisted::) oj pokrecish na tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Gościu Malinowy (Gladiator)-nie jestem telepatą ani jasnowidzką żeby zgadywać pod jaki proc ma być mobo,podaj proca !!!!!!!!! a i tak polecam ECS - bierz w ciemno :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 rozumiem ze plyta ma byc pod AMD wiec ABIT KT7A EPOX 8KTA3 ASUS A7V133 ewentualnie SOLTEK KAV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Asus A7V133 bardzo dobra do overclockingu, stabilna itd itp. :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 sorki za nie uwage oczywiscie chodzi o plyte do procesora AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Epox 8k3a+ i wszystko jasne napiecie na proca do 2.2V na pamiatki do 3.2V i juz nic wiecej do szczescia ci nie trzba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 temat rzeka ale cóż: ABIT KT7A :) SHUTTLE AK3.1 (chyba !!) ECS K7S5A :))))) :twisted: Wystarczy spojrzeć na mój podpis by zauważyć że oczywiście jesteś w błędzie... Wciążobstawiam że nie warto się w coś takiego pakować. Lepiej już wykrzesać z 50 pln by dołożyć do ddr i cieszyć się sensowną wydajnością Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 temat rzeka ale cóż: ABIT KT7A :) SHUTTLE AK3.1 (chyba !!) ECS K7S5A :))))) :twisted: Wystarczy spojrzeć na mój podpis by zauważyć że oczywiście jesteś w błędzie... Wciążobstawiam że nie warto się w coś takiego pakować. Lepiej już wykrzesać z 50 pln by dołożyć do ddr i cieszyć się sensowną wydajnością Nie pomyslales ze gosc pewnie ma juz SDRAMy, jak wymieni plyte na DDR, to bedzie musial i pamiatki zmienic, a kasy podejrzewam nie ma :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Właśnie że pomyślałem! Przecież piszę by dołożył do sdr jakieś 50 PLn (no może troszkę więcej) i kupił ddr. Przecież teraz pakować siędalej w płytkę pod sdr to tak jakby chodzić do tyłu. A przejście na ddr wcale wbrew pozorom dużo nei kosztuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Właśnie że pomyślałem! Przecież piszę by dołożył do sdr jakieś 50 PLn (no może troszkę więcej) i kupił ddr. Przecież teraz pakować siędalej w płytkę pod sdr to tak jakby chodzić do tyłu. A przejście na ddr wcale wbrew pozorom dużo nei kosztuje... poniekąt masz rację tylko najpierw trzeba te sdry sprzedać :) a czy tak szybko sie znajdzie kupiec...?! A wracając to sdr vs. ddr to ich cena różni sie 5 zł :P :P na 256mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...