Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

temat rzeka ale cóż:

ABIT KT7A :)

SHUTTLE AK3.1 (chyba !!)

ECS K7S5A :))))) :twisted:

Wystarczy spojrzeć na mój podpis by zauważyć że oczywiście jesteś w błędzie...

Wciążobstawiam że nie warto się w coś takiego pakować. Lepiej już wykrzesać z 50 pln by dołożyć do ddr i cieszyć się sensowną wydajnością

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat rzeka ale cóż:

ABIT KT7A :)

SHUTTLE AK3.1 (chyba !!)

ECS K7S5A :))))) :twisted:

Wystarczy spojrzeć na mój podpis by zauważyć że oczywiście jesteś w błędzie...

Wciążobstawiam że nie warto się w coś takiego pakować. Lepiej już wykrzesać z 50 pln by dołożyć do ddr i cieszyć się sensowną wydajnością

Nie pomyslales ze gosc pewnie ma juz SDRAMy, jak wymieni plyte na DDR, to bedzie musial i pamiatki zmienic, a kasy podejrzewam nie ma :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie że pomyślałem! Przecież piszę by dołożył do sdr jakieś 50 PLn (no może troszkę więcej) i kupił ddr. Przecież teraz pakować siędalej w płytkę pod sdr to tak jakby chodzić do tyłu. A przejście na ddr wcale wbrew pozorom dużo nei kosztuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie że pomyślałem! Przecież piszę by dołożył do sdr jakieś 50 PLn (no może troszkę więcej) i kupił ddr. Przecież teraz pakować siędalej w płytkę pod sdr to tak jakby chodzić do tyłu. A przejście na ddr wcale wbrew pozorom dużo nei kosztuje...

poniekąt masz rację tylko najpierw trzeba te sdry sprzedać :) a czy tak szybko sie znajdzie kupiec...?! A wracając to sdr vs. ddr to ich cena różni sie 5 zł :P :P na 256mb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...