007 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 w poniedzialek ide z babcia po komore na abonament w erze (tanie minuty i sms) abonament 40 Medium moja babcia ma rete 350zl albo 450zl jak myslicie czy dadza jej telefon na abonament ?? Czy oni sie czepiaja tego kto jaka ma rente ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 mysle ze nie powinno byc problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jak ja bralem phone'a na abonament to chcieli odemnie tylko zaswiadczenie z banku ze posyadam jakies konto - nic o dochody nie pytali ... tyle ze bylo to w idei ... swoja droga - nie mozna isc do sklepu i sie spytac - skad to przekonanie ze na forum sa omnibusy i znaja odpowiedz na kazde pytanie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 dzieki to w poniedzailek ide po fona :-) sagem my x6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Aż razi w oczy - rentę a nie rętę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 juz poprawione :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Z tego co ja pytalem ojca, to chcieli od niego w IDEI trzy ostatnie odcinki czy wycinki o zarobkach i nic wiecej. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...