sqbi Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jakie bede miał wyniki na tej grafie? Jak w grach i w 3dm 01 i 03 ? AMD ATHLON BARTON 2500+ ASUS A7N8X DELUXE 512MB DDR333 WD120GB 7200 8MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Jak to wszystko podlaczysz to sie dowiesz a jak chcesz wiedziec zanim to zrobisz to nie wiem idz do wrozki niech Ci wywrozy madra odpowiedz na madre pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Witam. Ja na swoim sprzęcie mam 15k na 2001 i 4700 na 2003 (bez kręcenia) http://service.futuremark.com/compare?2k1=7423699 2003 nie rejestrowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 @daar heh , cos malo... ja prawie dokladnie tyle mialem przy p4 2.6 i r9700nonpro. ile max idzie twoj radek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Nie wiem ponieważ nie czuje potrzeby kręcenia sprzętu. Jak mu zacznie brakować mocy to kupię mocniejszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 DAAR zrobiłem compare twojego testu i swojego : Ja mam radeona 9500 non-pro i wyprzedzam cie wynikiem w Lobby High detal oraz w Car chase high detal ! Ale to wina twojego proca bo mój barton chodzi na 2530mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jak krece pamieci do 710 MHz to moge zostawic herculesowe radiatorki czy lepiej dac jakies wieksze ? Nie wiem czy wejda bo mam Silencera, ale podobno te herculesowe nie sa wcale takie zle ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jak krece pamieci do 710 MHz to moge zostawic herculesowe radiatorki czy lepiej dac jakies wieksze ? Nie wiem czy wejda bo mam Silencera, ale podobno te herculesowe nie sa wcale takie zle ... :? Jeżeli nie masz artefaktów po ich katowaniu w grach to możesz w sumie zostawić. jakie bede miał wyniki na tej grafie? Jak w grach i w 3dm 01 i 03 ? AMD ATHLON BARTON 2500+ ASUS A7N8X DELUXE 512MB DDR333 WD120GB 7200 8MB Możesz przejrzeć wyniki w Markach i zobaczyć ile ludzie mają pkt po podaniu powyższej konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Jak krece pamieci do 710 MHz to moge zostawic herculesowe radiatorki czy lepiej dac jakies wieksze ? Nie wiem czy wejda bo mam Silencera' date=' ale podobno te herculesowe nie sa wcale takie zle ... :?[/quote'] Jeżeli nie masz artefaktów po ich katowaniu w grach to możesz w sumie zostawić. Artefaktow nie mam, ale gorzej z temperatura. Herculesowe przy 710 po paru godzinach grania sa po prostu bardzo gorace. A wiadomo co wysoka temp. robi z elektronika. Inna sprawa, ze mam VGA Silencera i z powodu malej ilosci miejsca nie jestem pewien, czy jakies wieksze radiatorki na pamieci wejda w miejsce standardowych Herculesowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...