Skocz do zawartości
sqbi

RADEON 9800 Hercules 128MB

Rekomendowane odpowiedzi

Jak krece pamieci do 710 MHz to moge zostawic herculesowe radiatorki czy lepiej dac jakies wieksze ? Nie wiem czy wejda bo mam Silencera, ale podobno te herculesowe nie sa wcale takie zle ...  :?

Jeżeli nie masz artefaktów po ich katowaniu w grach to możesz w sumie zostawić.

jakie bede miał wyniki na tej grafie? Jak w grach i w 3dm 01 i 03 ?

AMD ATHLON BARTON 2500+

ASUS A7N8X DELUXE

512MB DDR333

WD120GB 7200 8MB

Możesz przejrzeć wyniki w Markach i zobaczyć ile ludzie mają pkt po podaniu powyższej konfiguracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak krece pamieci do 710 MHz to moge zostawic herculesowe radiatorki czy lepiej dac jakies wieksze ? Nie wiem czy wejda bo mam Silencera' date=' ale podobno te herculesowe nie sa wcale takie zle ...  :?[/quote']

Jeżeli nie masz artefaktów po ich katowaniu w grach to możesz w sumie zostawić.

Artefaktow nie mam, ale gorzej z temperatura. Herculesowe przy 710 po paru godzinach grania sa po prostu bardzo gorace. A wiadomo co wysoka temp. robi z elektronika. Inna sprawa, ze mam VGA Silencera i z powodu malej ilosci miejsca nie jestem pewien, czy jakies wieksze radiatorki na pamieci wejda w miejsce standardowych Herculesowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi