symbiont Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Chodzi o to, ze po tym jak zmienilem plyte i ram z K7S5A i 256 SDRAM na MSI KT6 DELTA SR i pamieci WE 256 DDR 400 nie potrafie w necie dluzej niz 5 min pobyc bo po tych 5 min XP robi sobie minutowy coutdown do restartu systemu... w komp sumie po tej zmianie (plyta glowna) wydaje mi troche mniej stabilny (niz na K7S5A - wiem ze to moze paradox ale tak jest ;) ) ale to sie jeszcze da przebolec najgorsze jest własnie to, ze ten XP restartuje zawsze kompa jak wejde do netu :/... Juz instalowalem drugi raz XP i nie pomoglo, teraz brykam na windzie 98 ale to nie to sam ciagle sie wiesza i w ogole kila... moze ktos mial podobny problem? Moze chodzi tylko o to ze plyta gł. jakos nie trawi tego hexa... ale w sumie na 98 wszystko bez problemow hula... Mam nadzieje ze cos rozumiecie z tego bo ja po dwudniowej walce zalamuje rece. PS Pewnie ta zmiana ramu nic do tego nie ma ale tak zaznaczam jakby co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Tez mialem Hex2 na Xp i tez mialem takie kwiatki. Po pierwsze nie instaluj sterow do modemu danych przez Pentagram, a zostaw oryginalne, ktore wrzuci WindowsXP. Po drugie napisz do pomocy technicznej Pentagramu: pomoc@mmv.pl - ja tez tak zrobilem i dostalem sposob na skonczenie z problemami z ich modemem pod XP, ale nie pamietam co mi dokladnie napisali :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 oki sproboje moze sie uda dzieki!! jakby co to zamieszcze tego maila tu;) moze sie przyda Dzieki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 oki sproboje moze sie uda dzieki!! jakby co to zamieszcze tego maila tu;) moze sie przyda Dzieki!! Tia to bedzie dobry pomysl :D, mi odpowiedz od nich pomogla bardzo, ale po prostu zapomnialem bo robilem to tylko raz, a mail polecial razem z Windowsem :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ehh jaki tam Hex... po tych 5 min XP robi sobie minutowy coutdown do restartu systemu... MS BLAST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 A prościej masz wirusa kolego symbiont :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 A prościej masz wirusa kolego symbiont :-).sprawdze to za chwilke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ehh jaki tam Hex... po tych 5 min XP robi sobie minutowy coutdown do restartu systemu... MS BLAST huh... umiejetnosc czytania sie przydaje :oops: .... MSBLAST: http://www.oc-serwis.pl/forum/viewtopic.ph...ghlight=msblast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 mieliscie racje mialem nawet dwie wersje tego swinstwa ale teraz juz chyba oki bo mi sie nie restartuje thx!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...