Skocz do zawartości
stranger

najpopularniesza karta graficzna waszym zdaniem to???

Rekomendowane odpowiedzi

najczesciej na chwile obecna pakuje sie w zestawy komp. fx5200-czasami ledwo siega 200zoli w ubruttowieniu, ewentualnie jakis tani radek, ale rzadko bo klienci i tak maja problemy z kompem, a co dopiero walka ze sterownikami :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum  najpopularniejsze/najczęściej kupowane karty to herc 9700/9800 lub 9500/PRO (ładnie podwyższamy poziom w Polsce :twisted: )

na forum tak ale tu jest mania wyciskania 7 potow z kart a mi chodzi o szarakow:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No podwyższamy...ale zauważcie że większość z nas to komuterowi entuzjaści...dlatego na nasze konfigi nei można patrzeć jako na wyznacznik jakości kompów w PL. Większośc moich kumpli nadal ma proce ponizej 1GHz i GF2MX....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz będzie to pewnie Radek 9200SE. Byłem w Geant i większość kompów tam ma to. Ludzie kupują je, bo są tanie. Zwracają uwagę tylko na procesor, no i jak widzą Pentium IV 2,4GHz za w miarę przystępną cenę, to nie patrzą na kartę graficzną. Niestety widziałem też zestawy z TNT2M64 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A aj widziałem taki komp z hipermarketu ostanio...

Athlon 2000+ i Radeon 9200SE na pokładzie...+256 MB DDR

Zapuściłem Medal of Honor: Allied Assault, maksymalne detale, 1024-768 i wiecie co? Nie dało się grać, FPS na oko około 5.

Toż to na moim kompie przed upgradem: Atlhon 800 i GF2MX to chodziło lepiej!

No to póściłem marka 2001SE. Wynik 2800pkt, a przecież ta karta dostaje jeszcze punkty za samą możliwosc wykonania testu nature!

Jednym słowem: LOL

Oczywiscie wyśmiałem wydajnosc ich komputera. Obiecali, ze nastepnym razem spytają się mnie, jaką konfigurację wybrać :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NAJPOPULARNIEJSZE WSROD LUDZI [TABORRETOW]:

1. GF 2 MX

2. GF 4 MX

3. R 9200 SE

4. FX 5200 ULTRA [panie - to jest ULTRA!!]

NAJPOPULARNIEJSZE NA FORUM [WSROD ZNAWCOW]:

1. R 9500 PRO

2. R 9700

3. GT 4 Ti 4200

4. GF 3 Ti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NAJPOPULARNIEJSZE WSROD LUDZI [TABORRETOW]:

1. GF 2 MX

2. GF 4 MX

3. R 9200 SE

4. FX 5200 ULTRA [panie - to jest ULTRA!!]

NAJPOPULARNIEJSZE NA FORUM [WSROD ZNAWCOW]:

1. R 9500 PRO

2. R 9700

3. GT 4 Ti 4200  

4. GF 3 Ti

Dobre dobre :D to cała prawda :!: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie smiac sie - tak jest! MOj kumpel [grupa - taboret klasy A] ostatnio zrobil cos takiego:

Czlowieku mam geforca 4 - najnowsze osiagniecie, mowie ci stary nic tego nie przenije bo nie ma nic wyzej, nie ma GF 5!!!! 4 jest max i JA TO MAM!!!

Taaaaa GF 4 MX 400 - extra sprawa :) A bylo to jakies 3-4 miechy temu :) LOlek? Nie - naprawde ludzie kupuja to co najtansze a ze NVIDIA i ATI robia im pranie m"u"zgu to inna sprawa :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm

ale czego jako najpopularniejsze wypisujecie nowe grafy jak np, FX ??

dla mnie jest tak GF 2MX w najwiekszej ilosci domow go spotkac mozna mysle no potem GF4 MX chociaz to przeciez podrasowana 2 a potem Radek 9100 ( 8500) gf 3 i moze radek 9000 reszta dopiero sie wdraza na stale .... nie mowie tu o zintegrowanych

ja np osbicie nie pracowalem nie mialem okzaji na lepszej karcie niz radek 9100 a kolegow mam sporo co kompy maja nowe i nie ma tam gf FX czy gf 4 ti w wiekszosci r9100 no i u mniej zamoznych gf mx 440 U kogo wy widzicie te R 9500 czy FX 5200 ultra ?

Ja sie wypowiadalem w oparciu o wlasne doswiadczenie i spostrzezenia i wylacznie chodzi mi o polski rynek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm  

ale czego jako najpopularniejsze wypisujecie nowe grafy jak np, FX ??

dla mnie jest tak GF 2MX w najwiekszej ilosci domow go spotkac mozna mysle no potem GF4 MX chociaz to przeciez podrasowana 2 a potem Radek 9100 ( 8500) gf 3 i moze radek 9000 reszta dopiero sie wdraza na stale .... nie mowie tu o zintegrowanych  

ja np osbicie nie pracowalem nie mialem okzaji na lepszej karcie niz radek 9100 a kolegow mam sporo co kompy maja nowe i nie ma tam gf FX czy gf 4 ti w wiekszosci r9100 no i u mniej zamoznych gf mx 440 U kogo wy widzicie te R 9500 czy FX 5200 ultra ?

Ja sie wypowiadalem w oparciu o wlasne doswiadczenie i spostrzezenia i wylacznie chodzi mi o polski rynek

W wieksozci sąw domach takie karty jak napisales bo są to w miare dobre low endowe karty montowane w wiekszosci kompów jakie mozna kupic np w leclercu. Sa to tanie karty które sie wklada do kompoiw bo to zeby wogole dzialaly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja wiem co to za karty i po co one sa mogles sobie to darowac ja odpowiedzialem na posta tak jak ja to sobie wyobrazam i ze mi nie pasowalo to ze wypisujecie jako najpopularniejsze karty drogie i wcale nie tak popularne to sie z tym nie zgodzilem proste ? swiat nie konczy sie na forum tweaka gdzie sa znawcy tematu ;) ale zamienilbym tam w wypowiedzi Zavadera GF3 ti na R 9100 ( nie bijcie hehe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgodze sie ze szpakiem standard to gf 2 i 4 mx

wydac na karte dla rodzicow 300 to do przelkniecia, a jak uslysza ze dziecko chce radeona 9700pro za 1400 to im oczy wylaza i stukaja dziecku do glowy kowadelkiem 20 kg

nie wiele osob dostanie od rodzicow na hiendowy sprzet

wrzuce to co napisaliscie na stan a reszta to chyba tylko zamowienie bo szkoda inwestowac kase w cos co nieschodzi

mial ktos kiedys stycznosc lub ma z cennikiem w hurtowniach????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznijmy od tego ze ja sam bym nie kupil radeona 9700 za 1400 zeta bo to cena z kosmosu:) A ty widze po prostu skle zakladasz bo masz gdzies am jeszcze topic o najpopularniejszych procach i mobo...

Sbany - mozemy liczyc na znizki :)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...