Polar Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 nie moge tego nigdzie się doszukać, ale wiem że dla delphi jest to coś takiego(przez komponent TAnimate :: Animate1.ResName:= ('id_avi1'); Animate1.Open := true; Animate1.Play(Animate1.StartFrame, Animate1.StopFrame, 1); w builderze niestety nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ale ze mnie lolo to jest przez wskaźniki heh :wink: :: Animate1->ResName = ("ID_AVI"); Animate1->Open; Animate1->Play(0,10,0) ; // od 0 klatki do 10 w nie nieskończoność -0 jakby się komuś mogło przydać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathias79 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 potrzebujesz komponentów OpenDialog, MediaPlayer i jakiegoś butona który by odpalał cały proces dla przykładu. kodzik butona (po klinięciu) OpenDialog1->Execute();MediaPlayer1->FileName=OpenDialog1->FileName;MediaPlayer1->Open(); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 potrzebujesz komponentów OpenDialog, MediaPlayer i jakiegoś butona który by odpalał cały proces dla przykładu. kodzik butona (po klinięciu) OpenDialog1->Execute();MediaPlayer1->FileName=OpenDialog1->FileName;MediaPlayer1->Open(); o tym wiem jak z zewnątrz, pytałem się o plik avi z zasobów na to wpadłem po tym jak jest w delphi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...