ssound Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Jak w temacie, przerosło mnie to, mam drukarke HP 840C ma tam takie wejscie na koperte jednak drukuje w złą strone, daje tam we wlasciwosciach wydruku ze to ma być koperta i nic. Dysponuje officem, photoshopem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Co to znaczy drukuje w złą stonę ? Mam HP 3820 i nie mam z tym problemu, na HP 610 też nie było problemu. Przecież ustawienie wydruku na kopercie zmienia tylko rozmiar arkusz papieru. Musisz tylko właściwie włożyć kopertę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Eh za szybko napisalem tego posta, ale to dlatego ze pilnie mi to było potrzebne ale już sie naumiałem to robić :) Chodziło o to jak to zrobic w officie, drukarka jest ok. Narzędzia > listy i dokumenty wysyłkowe > itd - to mi było potrzebne, ja robilem to normalnie wybierając jedynie we wlasciwosciach drukarki koperte a to było za mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...