CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Zalamalem sie - :arrow: czlowiek, ktorego mialem za wzor mial dzis wypadek samochodowy i nie zyje. Boze, niech spoczywa w spokoju! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Pierw Niemen teraz Kulig ;(. Ehh lubiłem go :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 2004 - widocznie to bedzie pechowy rok ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 szkoda :( zna ktos szczegoly wypadku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ja slyszalem w Faktach jako przerywnik - Kulig, kierowca rajdowy zginal w wypadku samochodowym w jakiejs wiosce... Mialem nawet foto z autografem... ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Brzezawa kolo Bochni - zderzyl sie z pociagiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 zdezyl sie z pociagiem, wlasnie Klaudia w tvn powiedziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 mówią że zderzył sie z pociągiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ciekawe - szalal, pech czy ch***** wie co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Właśnie się dowiedziałem i miałem napisać o tym tu - szok wciąż nie mogę uwierzyć. RIP ['][']['] :cry: Pechowo zaczął się ten rok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Jak podała stacja telewizyjna TVN w wypadku samochodowym pod Bochnią zginął wielokrotny rajdowy mistrz Polski i wice mistrz Europy z 2002 roku Janusz Kulig. Kierowca urodził się 19 października 1969 roku w Łapanowie, mieszkał w Krakowie, miał żonę i córkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 naprawdę szkoda faceta... ale cozrobić - zycie kruche jest... ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 http://info.onet.pl/870202,11,item.html W wypadku samochodowym pod Bochnią zginął Janusz Kulik - znany kierowca rajdowy. Jadąc Fiatem Stilo Kulig wjechał pod pociąg i zginął na miejscu. Miał 35 lat. Jak poinformowała Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie, na strzeżonym przejeździe kolejowym w Rzezawie fiat stilo, prowadzony przez Janusza Kuliga, wpadł pod pociąg osobowy relacji Kraków - Tarnów. Z niewyjaśnionych przyczyn nie został na przejeździe opuszczony szlaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Straszna tragedia :(:(:( Jeden z moich ulubionych kierowców rajdowych.... ['] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 [*] [*] [*] Niech spoczywa w pokoju. Mój ulubiony kierowca rajdowy:((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Odpowiedzialnego za zamkniecie przejazdu powinni przywiazac do torow i puscic express Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 czyzby 13-sty piatek mial cos z tym wspolnego ? :x szkoda goscia - mlodo zginal :? az sie boje dzisiaj na balety isc :? pieprzone przesady z tym 13-stym piatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 http://members.lycos.co.uk/wrctuning/viewf...8278a2500b48f33 < opis tragedii jest w wątku ...... proszę także o ZAPALENIE ŚWIECZKI na tamtym forum ['][']['] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 czyzby 13-sty piatek mial cos z tym wspolnego ? :x szkoda goscia - mlodo zginal :? az sie boje dzisiaj na balety isc :? pieprzone przesady z tym 13-stym piatek Wiesz ze nawet mi i 99% osobom na forum nie przeszlo przez mysl ze to ta data. :cry: :cry: Szkoda Kuliga. :cry: :cry: R.I.P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Brak słów. Wielka tragedia, jeszcze większa STRATA...RIP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Odpowiedzialnego za zamkniecie przejazdu powinni przywiazac do torow i puscic expressTak szczerze mowiac, to tez nawet nie skojarzylem tej daty... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 do moderatorów , czy można przykleić ten TOPIC tak na TYDZIEŃ ??? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Podobno najwspanialsi odchodzą najszybciej :cry: szkoda bo był naprawdę genialnym rajdowcem i wspaniałym człowiekiem. [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wielka strata dla rajdow samochodowych :( RIP [*] [*] [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Jeszcze ogromna szkoda dla żony i dziecka :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Facet był mistrzem rajdowym, a zginąl na publicznej drodze, bo ktoś nie zamknął przejazdu... proza życia.... [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 proza życia.... [*] Wydaje mi się, że zaszła na górze jakaś pomyłka... 8O To po prostu nie jest OK, gdy taki facet, któremu wszystko się układa, ma wspaniałą rodzinę, zdrowie, znajomych, sukcesy... Spełniają się wszystkie marzenia... W takich chwilach sam nie wiem, jak to wszystko jest poukładane... :( -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- a z 2giej strony - mod= - przyklejcie go na tydzień... Ku pamięci kierowców, nie tylko rajdowców, ale wszystkich... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 proza życia.... [*] Wydaje mi się, że zaszła na górze jakaś pomyłka... 8O To po prostu nie jest OK, gdy taki facet, któremu wszystko się układa, ma wspaniałą rodzinę, zdrowie, znajomych, sukcesy... Spełniają się wszystkie marzenia... W takich chwilach sam nie wiem, jak to wszystko jest poukładane... :( -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- a z 2giej strony - mod= - przyklejcie go na tydzień... Ku pamięci kierowców, nie tylko rajdowców, ale wszystkich... :cry: zgadzam się w 200 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 nie znalem go nic dla mnie nei znaczyl ale nie fair jest jak umiera czlowiek ojciec dzieci syn matki maz zony chlip chlip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 kurdę, facet jestem - a uroniłem łezkę jak się nad tym wszystkim dokładniej zastanowiłem... Przecież to mogło spotkać każdego z nas... I mnie, i Ciebie... I nasze zony, dziewczyny i po prostu kazdego! Gdyby tylko mozna to jakos uczcic... Jakos... Ale nie mam pomysłu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...