MARIOSKARPA Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 W Kuliga uderzył pociąg POŚPIESZNY wiec nawet z ciężarówki nicby niezostało! Pociąg nadjechał z lewj strony, gdzie widoczność ograniczała buda stróżniczki! Wiec temat, ze miał złe auto lub był mało ostrożny raczej odpada! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 bo nawet jakby przykurzyl w drzewo to bylaby to wina osoby, ktora to drzewo posadzila :/ Prosze, skoncz... :roll: To bylo zdecydowanie nie na miejscu i dalece niesmaczne. Moze zalozmy juz klodeczke na ten temat? Nie niszczmy pamieci o Januszu takimi dyskusjami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 moze jakby jechal jakims czolgiem to by przezyl ale latwo mozecie sobie policzyc z zasady zachowania pedu jakie sily tam dzialaly powiedzmy 100t z 50kmh kontra 1.3t z ~0.khm (bo on jadas samochodem nie jechal w strone pociagu) bardzo fajnie to obrazuje ze nawet opancerzone BMW dla VIPOW by sie poskladalo pozatym tak musialo byc no i nic juz tego nie zmieni owszem gdyby mial duze szczescie przezylby znam czlowieka ktory starym starem jechal i dostal tez od lewej strony od pociagu ktory jechal w miare szybko (podmiejski sklad osobowy) i co wyszedl z tego ze zlamana reka - mozna upasc na ziemie z paru kilometrow i tez przezyc - jemu niestety nie bylo to dane - trzeba sie z tym pogodzic - kazdego swieczka w koncu gasnie - jego musiala zgasnac akurat teraz takie zycie denerwuja mnie tylko wypowiedzi niektorych o winie jego w szczegolnosci - w zyciu tak jest ze niewinne niczego dziecko moze zginac tak poprostu - kazdy moze zginac glupi przyklad - z mojego osiedla chlopak 21lat stal na warcie w woju - zdrowy wsio ok - nagle zemdlal i juz sie nie obudzil - tak poprsotu pozatym bierzcie pod uwage ze co kilka sekund ginie wiecej osob na calym swiecie - niektore moze tez sa wartosciowe i nic na to nie jestesmy w stanie poradzic jedyne co mozna zrobic to sie za niego pomodlic o ile ktos wierzy w kogos tam na gorze - to moze pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 bo nawet jakby przykurzyl w drzewo to bylaby to wina osoby, ktora to drzewo posadzila :/[sa ludzie i taborety] :? odpusc sobie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 (...)jedyne co mozna zrobic to sie za niego pomodlic o ile ktos wierzy w kogos tam na gorze - to moze pomocdokladnie, i na tym powinna sie skonczyc dyskusja (IMO) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ['] Osobiscie, mna nie wstrzasnela smierc pana Kuliga w takich okolicznosciach, sam bym stracil zycie juz kolo 8 razy, mam swiadomosc, jaki ten los jest kruchy, wystarczy czasem ulamek sekundy, splot przypadkow, i nagle koniec... Smierc wszystkich traktuje rowno, nie przebiera. Latwo jest mowic o tym jak mozna by uniknac wypadku, to sie staje wrecz banałem, latwo posadzac hmmmm poprostu czuje ze nie zginol popelniajac jakis "glupi" blad. Nie ma co sie klocic....... Szacunek dla Niego i wspolczucia dla najblizszych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ['] Miejmy jedynie nadzieje że nie musiał cierpieć ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Juz slowa tu nie powiem, bo widze, ze wielu ludzi nie doroslo do kulturalnych dyskusji. potrafia tylko i wlacznie wyzywac innych a nie pokazac jakies argumenty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Slusznie, nie klocmy sie juz. Conajmniej 5 osob przedstawilo tu jasne i racjonalne argumenty przeciw tezom Niemca, a reszte- no coz, poniosly emocje. Ale to chyba nie dziwne w tym akurat topicu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Moze zalozmy juz klodeczke na ten temat? Nie niszczmy pamieci o Januszu takimi dyskusjami... Slusznie, nie klocmy sie juz.[...]w pelni popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Juz slowa tu nie powiemJedyna słuszna rzecz jaką powiedziałeś.. szkoda tylko, ze tak późno. Ja też jestem już za zamknieciem tego tematu. [*] Panie Kulig.. R.I.P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Juz slowa tu nie powiem Jedyna słuszna rzecz jaką powiedziałeś.. szkoda tylko, ze tak późno. moge mowic co chce i kiedy chce i nic Tobie do tego Ja też jestem już za zamknieciem tego tematu. zamknijmy te blazenade, bo niedlugo forum przerodzi sie w miejsce z klepsydrami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Juz slowa tu nie powiem Jedyna słuszna rzecz jaką powiedziałeś.. szkoda tylko, ze tak późno. moge mowic co chce i kiedy chce i nic Tobie do tego Ja też jestem już za zamknieciem tego tematu. zamknijmy te blazenade, bo niedlugo forum przerodzi sie w miejsce z klepsydrami. Powiem Ci tak: Daruj sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Q: musisz prowokować? Wyjdź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...