Grimlock Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Mam na koncie nieumyślne podpalenie... Oczywiście się tym nie chwalę. Dzieci + zapałki = pożar widoczny z kilku kilometrów 8O Ale dostałem [cenzura] od rodziców PS. Kiedyś chciałem nawet zostać strażakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Mam na koncie nieumyślne podpalenie Grimlock co to za nieumyslne podpalenie, co spaliles i jak to sie stalo? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Mam na koncie nieumyślne podpalenie Grimlock co to za nieumyslne podpalenie, co spaliles i jak to sie stalo? :wink: To było dawno temu, ... stodołę po żniwach UPDATED niechcący :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 20 czerwca mamy zawody strażackie (my jako młodzieżówka i pełnoletni razem). (Nie chwaląc się) Wzięli i mnie do bodajże ośmioosobowej ekipiy. :lol: Ma być załanczanie węża i smoka ssawnego do motopompy na czas (!). Ja tam mam bieg z przeszkodami (też na czas). No i każdy uczestnik dostaje 5 dyszek na rękę (!!!). 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ja zdałem niedawno egzamin na strażaka. 4+ dostałem :) Pytania proste, acz trzeba było znać parę rzeczy :) Jeszcze tylko urodzinki i będę mógł na legalu jeździć na pożary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 spoko, a egzamin na archeologa tez sie zdaje?:) czy to przychodzi poczta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 lol, co za temat :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...