und3r Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 http://www.datacraft.co.jp/takagism/crimso...rimson_room.swf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 noo dobra, ale co po tym jak juz iobejrzalem film?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Oj bruce zawodzisz mnie :P Chodzi o to, żeby wyjść z tego pokoju. Jak to zrobić - to już zależy od Twojego sprytu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 No niby znalazlem ten kluczyk do drzwi, pootwieralem szuflady ale dalej wisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Hehe a mnie sie udalo wyjsc :D bruce - ogladaj doladnie film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ej no bez takich - zabawe innym psujesz! Skasuj ten spoiler ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ej... jaki filmik ? ja mam jakiegos dupnego flasha, bo od razu mi sie pojawia sufit ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Łatwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jaki film?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 heh chyba z 30 minut sie meczylem ale wrescie sie udalo...:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 aaaa ten film :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 filmik mi sie wyswietlij jak wsadzilem kasete ale co dalej :?: moze ktod na gg podpowie :?: ;] edit... aaaaaa juz nie trzeba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jaki film?????????? wlasnie ????? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 nawet fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 oswieci mnie ktos, jak obejrzec ta kasete ? ;] zrobilem co trzeba z pierscionkami, kluczykami etc. - za stary jzu na to jestem ;] (i dalej nie widze filmiku :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wszystko przejzalem i nie wiem co dalej :P zatrzymalem sie na baterii :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 qrde gdzioe jest bateria?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 powiem tylko tyle ze lozko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 niema :) to pudelko sie otwiera ale tam jeszcze jedna baterie trza a ja jej niemoge znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wiecie co ja sadze ze to jest sciema i ludzie sie nabiaja- tego sie nie da przejsc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 niema :)jest :) ale w nogach :P tez sie zacialem :] wsadzilem pierscionek i wisze.... na sile wsadzilem kasete i baterie, bez otwarcia tego pudelka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 w nogach czego :] EDIT: juz chyba wszedzie klikalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ten tanczacy gosc cos pokazuje ale co :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Dobra przykantowalem - na widoku pudelka dalem forward i potem play - i pokazuje mi jakiegos tanczacego kolesia - dalej nie wiem o co chodzi ;] Costam miga na tym filmiku ale na scianie nic tam nie ma ;] EDIT: Dobra przykantowalem i wyszedlem ;) Znalazlem oba pierscionki, oba kluczyki, baterie, pudelko, kasete, klucz do sejfu. Wsadzilem pierscionki w pudlo i nie wiedzialem co dalej. To przykantowalem, i wyswietlil mi sie film. Otworzylem sejf, podalem haslo, wyjalem srubkowret i sobie poszedlem. Pytanie - JAK URUCHOMIC TO CHOLERNE PUDLO ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 hehe wyszedlem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 niema :)jest :) ale w nogach :P tez sie zacialem :] wsadzilem pierscionek i wisze.... na sile wsadzilem kasete i baterie, bez otwarcia tego pudelka :D Musisz miec 2 pierscionki zeby otworzyc box. Podpowiem tylko tyle ze ten drugi pierscien jest tam gdzie juz cos 1 znalazles :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 gdzie jest druga bateria?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Van Zan luzko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ja tysh sie zaciolem :? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 co ten murzyn tancaczy pokazuje :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...