DA VINCI Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 niekiedy mozna sie przyciac, ale udało sie wyjść ;) 8) co do drugiej gierki, to marne 11600 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 eeeee zawiodłem sie liczyłem ze jak wyjde to tam czeka mnie jakis riłord zprawdziwego zdarzenia a tu tylko gratki....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 no ja tez sie juz z tym uporalem :D ale tylko dzieki wam :P :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 qrna gdzie byl ten kabel od zasialania, bo wczoraj go zanalzlem, ale musialem wylaczyc gre :/ musze do tego cd'ka sie dostac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 qrna gdzie byl ten kabel od zasialania, bo wczoraj go zanalzlem, ale musialem wylaczyc gre :/ musze do tego cd'ka sie dostac ;Pw szufladzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Hehe spoko - dokładnie 3 min bez cheatów :) - nie ma jak nawyki klikania po ekranie ze starych przygodówek - ehh to były czasy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Na czym polega ta druga gra ??? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ja tez nie wiem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ktora druga gra ? trzeba wyjsc z pokoju ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ja tez nie wiem :|no ja takze :| nie wiem ale mialem ponad 5k punktow :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 cholera urwalem wkoncu ta klamke :lol: nie wiedzialem jaki szyfr wpisac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Na czym polega ta druga gra ??? :oops:abgrejtujesz wszystko co wrzucasz do tej planety, zdobylem 12,7 k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 A ja nie moge znalezc tej cholernej drugiej bateryjki :P Narazie wszystko zrobilem sam, gdzie ta bateryjka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 A ja nie moge znalezc tej cholernej drugiej bateryjki :P Narazie wszystko zrobilem sam, gdzie ta bateryjka ? po miedzy materacem a bokem lozka od strony poduszki,najpierw podnies podyszke a pozniej kliknij na ten bok przeszedlem ta druga gierke 20k punktow,bawilem sie troche z tym bo zawsze mi zostawala jedna rzecz nie do konca zrobiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 A ja nie moge znalezc tej cholernej drugiej bateryjki :P Narazie wszystko zrobilem sam, gdzie ta bateryjka ? po miedzy materacem a bokem lozka od strony poduszki,najpierw podnies podyszke a pozniej kliknij na ten bok No wlasnie tam nic nie ma. Wczesniej znalazlem tam ta rureczke zeby otworzyc pudelko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 A ja nie moge znalezc tej cholernej drugiej bateryjki :P Narazie wszystko zrobilem sam, gdzie ta bateryjka ? po miedzy materacem a bokem lozka od strony poduszki,najpierw podnies podyszke a pozniej kliknij na ten bok No wlasnie tam nic nie ma. Wczesniej znalazlem tam ta rureczke zeby otworzyc pudelko a sory pomylilo mi sie baterja jest tez za materacem ale od srtony sciany,musisz obejsc lozko z prawej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Macie jeszcze coś takiego: http://www.eyezmaze.com/grow/index.html :P Fajne nawet - max 20000 da sie zrobic :D 11300 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 12600 lepiej nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 nizej jest kolejnosc do drugiej gry jakby komus znudzila sie juz ta gra 5 2 9 4 7 12 10 8 3 6 1 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Do czego jest jajko i to koło zębate?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Do czego jest jajko i to koło zębate?? w sumie te czesci chyba nie dzialaja na pozostalem z kola zembatego robi sie jakas wskazowka a z tego jaja pokemon jakis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...