fireblade3 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Zaczyna mnie to wnerwiac - wylaczam - mam komplet rzeczy ogladam wilm z nieuzytych mam tylko pudelko po cd i karteczke ale sie nie da nic zrobic na filmie mruga gwiazdka ale nie lapie co z tym zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 co ten murzyn tancaczy pokazuje :> ? Krzyzyk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Tylko prosze Was nie dawajcie dokładnych spoilerów bo to nie daje satysfakcji :) Jak ja po jakiś 10 min wyszedłem to każdy potrafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 to jescze jak ktos mi poda kod to bede happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 kurde moze ktos kto to przeszedl zagadac do mnie na gg ? bo raz znalazlem 2 obraczke ale niechcacy wylazlem z gry i niemoge, niema jej :| nigdzie ;o gg 4141184 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wyszedłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Powiedzcie mi jak otworzyc pudelko ? Haslo do sejfu jest na karteczce. Wsadzilem oba pierscionki, ale kasety juz nie moge ;( Osochosi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 oszukujac obejzalem film i wyszedlem po urwaniu klamki ;) moze ktos w krokach napisac co i jak ? oczywiscie mala czcionka albo jakos prosto zakodowane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Powiedzcie mi jak otworzyc pudelko ? Haslo do sejfu jest na karteczce. Wsadzilem oba pierscionki, ale kasety juz nie moge ;( Osochosi ?Ty kanciarzu;] - skad wiesz, że hasło jest na karteczce, jak nie otworzyłeś nawet pudełka?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Pisalem wczesniej, ze przykantowalem i tak jak phranzee obejrzalem filmik ;] (Forward, Play) ;) Teraz chce tylko wiedziec jak otworzyc to cholerstwo :D Mlotka w tej grze nie ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Nie moga znalezc 2 pierscionka. Gdzie ono?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jak poruszasz zasłoną to wypadnie ten drugim pierscinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Van Zan thx :) ale nadal stoje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Van Zan thx :) ale nadal stoje :P hehe no ja tysz, tyle ze mam ten filmik i to wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 dobra udalo :D z mala pomoca no ale :D ta obraczka raz jest albo niema :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 moze ktos powie jak otworzyc to pudelko majac dwa pierscionki, to wszystko stanie sie jasne ? PROOOOSZEEEE ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wkladasz ta rurke w to podluzne wglebienie i pierscionki w okragle i klikasz na pudelko ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 No wlasnie nie mialem tej rurki - ale juz mam :) To ja juz wiem wszystko ;] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 trzeba jeszcze ten pręcik, jest na łózku jak podniesiesz podzuszke nacisnij jeszcze tak po lewej łózka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ufffffffff udalo sie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jak skonczyc tanczyc kliknij w miejsce ktore pokazuje pokaze sie ramka kliknij w nia i masz sejf ja sie tu zacialem, nie wiem jaka kombinacja ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 http://www.datacraft.co.jp/takagism/rr/history.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jak skonczyc tanczyc kliknij w miejsce ktore pokazuje pokaze sie ramka kliknij w nia i masz sejf ja sie tu zacialem, nie wiem jaka kombinacja ??kombinacja jest 'na' kartce ;) ale i tak tylko 10k mozliwosci ok, skonczylem, thx 4 Van Zan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 hehe thx tez skonczylem, fajne to, wciaga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wsio przelazlem :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Heheh też przeszedłem, fajne nawet, wiekszość to znaczy do momtu kiedy trzeba było szyfr wpisać przeszedłem sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 No ciekawe nie powiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ufff.... wyszedłem. Super zabawa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 a ja klikam w miejsce gdzie pokazuje ten gosc z filu i mie do wiezy wyrzuca :| co jest :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 klikam w krzyzyk i mi znika wszystko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...