MicJes Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ja tez juz nie moge. Mam wszystko, filmik obejrzalem i nie wiem co dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 lol filmik da sie latwo obejrzec klamke tez latwo urwac :D lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Uważnie oglądaj film. ...i troszkę cierpliwości z klikaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Może ktoś podpowie gdzie druga bateryjka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Może ktoś podpowie gdzie druga bateryjka?? Sprawdz dokladnie lozko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 trzeba kliknac dokladnie na ten krzyzyk? bo co wale na niego to odsyla mnie do tej wiezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 mam juz wszystkie przedmioty ale nadal nie moge znalesc sejfu i wyjsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 udalo sie! trzeba ustawic kursor tam gdzie krzyzyk ale dopieor klikac po tym jak sie filmik skonczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 wyjscie zajelo mi 3/4 papierosa ( bez czytania tweaka ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Fuck! Gdzie ta bateria? W której czesci łóżka szukać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Na koncu wyrka ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Na którym? Tam gdzie ta "pałeczka"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Macie jeszcze coś takiego: http://www.eyezmaze.com/grow/index.html :P Fajne nawet - max 20000 da sie zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 7200pkt :) ale wrzucalem jak leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 9200 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 13,5k - wszystko na max oprocz tej cholernej rurki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 poczekajcie az skonczy tanczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ale dziwne - dojście do filmiku zajeło mi chwilę, a potem sie zaciąłem... i co se okazało - musiałem 4x na krzyżyk kliknąć - super - ale utrudnienie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 5 minut I congratulations!!!! beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 tak samo jak machanie firanka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Machanie firanka jest akurat spoko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Machanie firanka jest akurat spoko:)ale calkowiecie bez sensu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 To tam trzeba machać firanką ? :] LOL, nie zauważyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 To tam trzeba machać firanką ? :] LOL, nie zauważyłem...no po druga obraczke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Machanie firanka jest akurat spoko:)ale calkowiecie bez sensu :D Czemu bez sensu... musis troche pruszac fieranka zeby cos z niej wylecialo... A co do gry... spoko.... ale bateria byla ukryta w dziwacznym miejscu (tz. w dziwacze miejsce trzeba bylo kliknac zeby po nia sie dostac... reszta w miere banalna... ale jak na flashowata giere to jedna z najlpepszych imho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Uff wylazlem. Ale gdyby nie wasze podpowiedzi to by mi sie nie udalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 kurde no mam baterie z wyrka ale nie mam 2 nie wiem tylko mi jej brakuje dajcie jakis znak !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 oj amam bbhebehe ale lolek ze mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 nie no ja w takie klocki jakis tempy jestem otwieram sejf jest ten no to i jak na to klikam to mi do radia ucieka i nie mam tego w przedmiotach i nie wiem jak wylamac klamke kazdy tak ma ? no nic juz wyszedlem sorki za te topiki bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 oj amam bbhebehe ale lolek ze mnie Faktycznie, jakbyś nie był "lolek", to byś skorzystał z edycji, a nie wrzucał trzy posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...