Gość DaMcio Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jeju chciałem sobie pograć w stare dobre gta 1 a ono ŻYGA NIEMIŁOSIERNIE (jak wyłącze frame rate to wszystko lata tak szybko żę siępopłapać nie moge) ludzie pomocy bardzo mi zależy bo to jest taka łata w całej serii gta :) została mi tylko 1 plizzzzzzzz mój config to Radeon 9500Pro na Omegach 4.1 amd athlon Xp 1.7 VIA AC 97 Win Xp pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ile jeszcze zalozysz topickow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 poprosze o kolejny zestaw pytań ... sory zapomniałem że już założyłem :) tak czasami bywa skleroza nie boli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...