Gregorian255 Posted February 13, 2004 Report post Posted February 13, 2004 Co mozecie powiedziec o tej plycie? Chodzi mi o to czy jest ona stabilna i czy jeszcze sie do czegos nadaje :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kuebk Posted February 24, 2004 Report post Posted February 24, 2004 Niewiem jak ty uważasz ale ja bym sie nie brał za nic co ma w nazwie SiS. No chyba ze to albo mobo na chwile (później zmienisz) albo nie masz kasy. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Labe Posted February 26, 2004 Report post Posted February 26, 2004 ee tam chłopakowi w głowie mieszasz SiS wbrew pozorom robi dobre chipy do płyt głównych tyle ze z racji swojej niskiej ceny ludzie ich nie doceniaja, sam miałem kompa na sisie Amd Mobo Asusa i bardzo fajnie to chodziło zadnych problemów tak ze skoro asus na tym mobo zrobił co o czyms świadczy Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kuebk Posted February 27, 2004 Report post Posted February 27, 2004 No Asus to Asus w sumie, ale ja jednak nie mam zaufania do SiSa. Jak już miałbym kupować płyte to albo na intelu albo na nforcie i tyle. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Dares Posted February 27, 2004 Report post Posted February 27, 2004 miałem płytę Gigabyte na SiS 655 i nic dobrego nie moge o niej powiedzieć :( . Nic nie chodziło tak jak powinno, ciągle niestabilna praca itp. Pogoniłem to wszystko, wymieniłem na Asusa na i865 i super hiper :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...