Skocz do zawartości
Gladiator

Coś dla właścicieli GF 3 ti 200

Rekomendowane odpowiedzi

No to tak bez ani jednego artefakta to 269/569 z 200/400 standart. od 270/570 wyskakuja 3 arefakty :). Karta jest firmy Gainward model Gf3ti 450 Golden Sample. Chlodzenie oryganlne Gainwarda.

W sumie calkiem niezle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tak bez ani jednego artefakta to 269/569 z 200/400 standart. od 270/570 wyskakuja 3 arefakty :). Karta jest firmy Gainward model Gf3ti 450 Golden Sample. Chlodzenie oryganlne Gainwarda.

gainward gf3ti pp 450 gs z tego co wiem ma fabrycznie 200/450 a nie 200/400 :D , u mnie narazie tak jak widzac , wyzej nie jechalem , moze sie skusze , czas pokaze :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gainward gf3ti pp 450 gs z tego co wiem ma fabrycznie 200/450 a nie 200/400 :D , u mnie narazie tak jak widzac , wyzej nie jechalem , moze sie skusze , czas pokaze :twisted:

No widzisz oboje nie mamy racji :P

Bo karta w Safe mode chodzi 175/400 (i to jest wg mnie default), natomiast w enhanced 200/450.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja na swoim gainwardzie gf3 ti 200 gs z fabrycznych 200/450 uzyskałem max- 270/570 (z dodatkowym chłodzeniem oczywiscie) bez wybijania z 3dmarka .stabilnie i bezproblemowo chodzi na 250/550 i tej granicy raczej nie powinno się przekraczać choc jak kartra na gwarancji a i chcesz się nią długo nacieszyc to odpal ja na stałe na 220/520- gainwarda nie podkręcać to grzech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wy macie fantazje  :P  Podkrecac co 1 MHz:) Dla mnie sens ma tylko roznica 10 MHz i zwykle o tyle zmieniam ustawienia. Moj Leadtek kreci sie na 240/530 - ale jest bez chlodzenia na pamieciach

To ty masz fantazje bo nawet nie wiesz jakie są krańcowe możliwości twej karty (skoro kręcisz po 10 mhz). Ja tam wolędokładnie wiedzieć na ile wykręcić mogę i tylko i wyłącznie można tyo osiągnąć kręcać co 1-2 mhz (choć na początku jak kto woli można i po 10). Widać nie jesteś prawdziwym maniakiem wyduszającym ostatnie poty ze swojego sprzętu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wy macie fantazje  :P  Podkrecac co 1 MHz:) Dla mnie sens ma tylko roznica 10 MHz i zwykle o tyle zmieniam ustawienia. Moj Leadtek kreci sie na 240/530 - ale jest bez chlodzenia na pamieciach

To ty masz fantazje bo nawet nie wiesz jakie są krańcowe możliwości twej karty (skoro kręcisz po 10 mhz). Ja tam wolędokładnie wiedzieć na ile wykręcić mogę i tylko i wyłącznie można tyo osiągnąć kręcać co 1-2 mhz (choć na początku jak kto woli można i po 10). Widać nie jesteś prawdziwym maniakiem wyduszającym ostatnie poty ze swojego sprzętu.

Albo nie chce wlasnie wyciskac ostatnich potow aby miec wynik w 3dmarku lepszy o 1-2 pkt a w q3 o 0,01 fps :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam ale na papierze ;) a po co ci instrukcja? chyba ze zbierasz makulature :P ;)

nie makulaure ale potrzebana jak by mi gainward siadl to tzeba wszystko wyslac tez instrukcje moze ktos kto ma skana zrobil by mi taka instrtukcje z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

265@536 - na razie tyle bez artefaktow...wiecej nie probowalem... karta to jakis no name (podejrzewam ze Palit - czarny laminat, srebne radiatory na gpu i pamieciach, 128mb, tv-out). Wczesniej mialem Gainwarda Gs/450 ale poszedl do piachu...

teraz mecze ta karte i jak na razie jestem super zadowolony, obraz taki jak na gainwardzie, 60 dych tansza i 128mb pamieci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie makulaure ale potrzebana jak by mi gainward siadl to tzeba wszystko wyslac tez instrukcje moze ktos kto ma skana zrobil by mi taka instrtukcje z gory dzieki

kurde wlasnie nie mam dostepu do skanera, :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...