Gladiator Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Oile udalo sie wam podkrecic ta karte Acha mapiszcie jakie to firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 No to tak bez ani jednego artefakta to 269/569 z 200/400 standart. od 270/570 wyskakuja 3 arefakty :). Karta jest firmy Gainward model Gf3ti 450 Golden Sample. Chlodzenie oryganlne Gainwarda. W sumie calkiem niezle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 No to tak bez ani jednego artefakta to 269/569 z 200/400 standart. od 270/570 wyskakuja 3 arefakty :). Karta jest firmy Gainward model Gf3ti 450 Golden Sample. Chlodzenie oryganlne Gainwarda. W sumie calkiem niezle ;) gainward gf3ti pp 450 gs z tego co wiem ma fabrycznie 200/450 a nie 200/400 :D , u mnie narazie tak jak widzac , wyzej nie jechalem , moze sie skusze , czas pokaze :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ale wy macie fantazje :P Podkrecac co 1 MHz:) Dla mnie sens ma tylko roznica 10 MHz i zwykle o tyle zmieniam ustawienia. Moj Leadtek kreci sie na 240/530 - ale jest bez chlodzenia na pamieciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 No to tak bez ani jednego artefakta to 269/569 z 200/400 standart. od 270/570 wyskakuja 3 arefakty :). Karta jest firmy Gainward model Gf3ti 450 Golden Sample. Chlodzenie oryganlne Gainwarda. W sumie calkiem niezle ;) gainward gf3ti pp 450 gs z tego co wiem ma fabrycznie 200/450 a nie 200/400 :D , u mnie narazie tak jak widzac , wyzej nie jechalem , moze sie skusze , czas pokaze :twisted: No widzisz oboje nie mamy racji :P Bo karta w Safe mode chodzi 175/400 (i to jest wg mnie default), natomiast w enhanced 200/450. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 No to moja cieniutko przy waszych 267@487. Na pamięciach są radiatory ale przyklejone jakąś taśmą niby termoprzewodzącą. Jak skończy się gwarancja to to wywalę i przykleję jakimś dobrym klejem. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ja na swoim gainwardzie gf3 ti 200 gs z fabrycznych 200/450 uzyskałem max- 270/570 (z dodatkowym chłodzeniem oczywiscie) bez wybijania z 3dmarka .stabilnie i bezproblemowo chodzi na 250/550 i tej granicy raczej nie powinno się przekraczać choc jak kartra na gwarancji a i chcesz się nią długo nacieszyc to odpal ja na stałe na 220/520- gainwarda nie podkręcać to grzech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ale wy macie fantazje :P Podkrecac co 1 MHz:) Dla mnie sens ma tylko roznica 10 MHz i zwykle o tyle zmieniam ustawienia. Moj Leadtek kreci sie na 240/530 - ale jest bez chlodzenia na pamieciachTo ty masz fantazje bo nawet nie wiesz jakie są krańcowe możliwości twej karty (skoro kręcisz po 10 mhz). Ja tam wolędokładnie wiedzieć na ile wykręcić mogę i tylko i wyłącznie można tyo osiągnąć kręcać co 1-2 mhz (choć na początku jak kto woli można i po 10). Widać nie jesteś prawdziwym maniakiem wyduszającym ostatnie poty ze swojego sprzętu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ale wy macie fantazje :P Podkrecac co 1 MHz:) Dla mnie sens ma tylko roznica 10 MHz i zwykle o tyle zmieniam ustawienia. Moj Leadtek kreci sie na 240/530 - ale jest bez chlodzenia na pamieciachTo ty masz fantazje bo nawet nie wiesz jakie są krańcowe możliwości twej karty (skoro kręcisz po 10 mhz). Ja tam wolędokładnie wiedzieć na ile wykręcić mogę i tylko i wyłącznie można tyo osiągnąć kręcać co 1-2 mhz (choć na początku jak kto woli można i po 10). Widać nie jesteś prawdziwym maniakiem wyduszającym ostatnie poty ze swojego sprzętu. Albo nie chce wlasnie wyciskac ostatnich potow aby miec wynik w 3dmarku lepszy o 1-2 pkt a w q3 o 0,01 fps :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Może ty tam wolisz mieć te 0,1 Ftp mniej. Ale to już twój problem. Ja jeśli to nic nie kosztuje towolę mieć więcej...Ale to jużkwestia każdego z osobna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Podkrecam tylko po to zeby sprawdzic na co ten sprzet stac i dla wlasnej satysfakcji, musze wiedziec za co zaplacilem ciezka kase ;) Karta chodzi u mnie na Enhanced mode, narazie mi starcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ma tros moze istrukcje polska do geforce 3 ti 450 pp gs bo moja mi gdzies wcielo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 mam ale na papierze ;) a po co ci instrukcja? chyba ze zbierasz makulature :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ftp://ftp.gainward.com.tw/manual/VGA/nVID...M-PT-GW-TAI.zip tu masz, po angielsku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 mam ale na papierze ;) a po co ci instrukcja? chyba ze zbierasz makulature :P ;) nie makulaure ale potrzebana jak by mi gainward siadl to tzeba wszystko wyslac tez instrukcje moze ktos kto ma skana zrobil by mi taka instrtukcje z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 265@536 - na razie tyle bez artefaktow...wiecej nie probowalem... karta to jakis no name (podejrzewam ze Palit - czarny laminat, srebne radiatory na gpu i pamieciach, 128mb, tv-out). Wczesniej mialem Gainwarda Gs/450 ale poszedl do piachu... teraz mecze ta karte i jak na razie jestem super zadowolony, obraz taki jak na gainwardzie, 60 dych tansza i 128mb pamieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 nie makulaure ale potrzebana jak by mi gainward siadl to tzeba wszystko wyslac tez instrukcje moze ktos kto ma skana zrobil by mi taka instrtukcje z gory dzieki kurde wlasnie nie mam dostepu do skanera, :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...