tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 aloha! zmuszony jestem pracować na zastęprzym kompie i wszystko byłoby git, gdyby nie fakt, iż nie posiadam myszki pod com'a, ale za to mam pod PS/2, więc jedną mogę spokojnie 'poświęcić' =] taki stan rzeczy potrwa jeszcze tydzień, w związku z czym bez mychy się nie obejdzie, ale nie opłaca mi się kupować ani nowej pod com'a, anie przejściówki, więc potanowiłem sobie przerobić samodzielnie ...no i tu koncepcji nie mam właśnie :( nie posiadam żadnych schematów, więc optymistycznie zamieniłem gniazda spinając kable wg. kolorków (4 kable - zielony, bialy, niebieski i pomarańczowy) ale neizdety takie proste to nie będzie, bo winda mychy nie wykryła :-C helpta mi, pliz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 zakladajac ze _dobrze_ podpiales to wez pod uwage ze nie wszystkie myszy chodza dzis na com :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Przejsciowka. Poszukaj jeszcze na tej stronie jakie kolory sa we wtyczkach o poskaldaj to do kupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 tam jest tylko schemat przejsciowki, nic o kablach a gniazdek rozwalac nie chcialem z problemem sobie juz poradzilem (myche zalatwilem) ale odradzam eksperymentowanie z przelaczaniem 'po kablach' - po czynnosci opisanej w 1-ym poscie mi juz pierwszy port serial'a na mobo nie dziala - zwarcie moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...