raki Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Kurcze byłem u kolesia instalowac Win Me, wszystko ok, tylko sterowników do karty muzycznej nie mogę znaleźć... Karta to Sound Blaster Live 5.1 (na karcie napis wygląda jak 6.1) wg modelu czyli SB0100 jest to SB Live! 5.1 Card! Miałem już jakieś 19 MB stery od Creativa, ale wyskakiwało że nie może znaleźć w kompie sprzętu odpowiadającego tym sterownikom! Proszę o POMOC!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Problem rozwiązany :-) Topic ZAMKNIĘTY! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 http://uk.europe.creative.com/support/driv...ers/welcome.asp Edit Napisałeś kilka sekund wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...