KriS Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Tak sobie patrze na statsy i prawde mowiac dziwnie to wyglada :-) Full userow ktorzy nic nie robia, full takich co licza 1-3 WU/dzien no i faktycznie paru (mozna by zliczyc na palcach), ktorzy widac, ze cos robia i w jakis sposob zaprzegneli kompy znajomych aby dac z siebie troche wiecej. Prawde mowiac mozna by zmniejszyc nasz team o polowe i strata byla by znikoma :) Zastanawiam sie czemu w naszej grupie jest tak malo osob ktore przekroczyly magiczna barjere 100WU/dzien :P - choc prawde mowiac tylko ja i Raptor dajemy czadu. Druga grupa to osoby starajace sie przekroczyc 50 a moze i mniej WU/dzien. Calkiem fajnie licza: (roznie od 20 do 80 WU/dzien) :arrow: gREG&jimi&AMD&Grzywa&MK1 :arrow: JB :arrow: Fido, Chaos & co. :arrow: The B Team :arrow: Bydgoszcz Team :arrow: DeeSeL :arrow: masash&przyjaciele :arrow: Exmister & Thorgal :arrow: Crazy Duron from Australia (Koala II) [kto to i czemu tak ladnie liczy? 8O ) Widac, ze chlopakom sie chce! 8) ...a reszta spokojnie... nie spieszac sie... mniej niz 15 WU/dzien z przewaga osob ktore licza mniej niz 8 WU/dzien. Czy nikt naprawde nie ma skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wiecej kompow? Przydalo by sie troche wiecej osob ktore licza bardziej intensywnie :-) Pomyslcie o tym... :-) ps. nie mam zamiaru zaczynac wojny i mam nadzieje, ze osoby ktore licza sobie te 5WU/dzien nie beda myslaly, ze sa zbedne w naszym teamie - nie tego na mysli nie mialem. Chcialem raczej zwrocic uwage wszystkich tych ktorzy moga wiecej ale im sie nie chce :-) ps2. radze sledzic forum bo spiderman6666 wpadl chyba na fajny pomysl i lada chwila sie nim pochwali... dobra ciiii ja juz nic nie mowie bo to on to wymyslil :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 100WU/dzien :?: czy ty Kris myslisz ze kazdy ma do dyspozycji po 20 kompow, ktore brykaja 24H na dobe :?: wiekszosc ma jeden gora dwa kompy, wiec liczy 5-10 WU/dzien i to ich max., a znajomych jest cholernie ciezko namowic, nie rozumieja zasady dzialania, boja sie instalowac czegos nowego, itp. w dodatku nie kazdy ma non-stop wlaczonego kompa, ale tylko wtedy gdy go potrzebuje. inna (gorsza) sprawa jest to, ze duza osob ze srodka i konca stawki w ogole nie liczy, badz zaledwie kilka WU na tydzien i to jest wlasnie problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Maybach ma rację. Nie każdy ma możliwość zainstalować seti w pracy, szkole itp. A gdy zapytam jakiegoś znajomego czy chciałby uczestniczyc w takim projekcie to słyszę odpowiedź: "a po co mi to?" "nie, bo nie!" "co z tego będę miał?" itp. Naprawdę cieżko jest kogoś namowic do liczenia. Liczymy na tyle, na ile są możliwości, ja nikogo nie będę błagał żeby przystępował do rywalizacji, bo z niewolnika nie ma pracownika. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Póki co, wyrabiam około 20WU/dobe ( masash&przyjaciele), ale od poniedziałku,jak kumpel wróci do akademika, to damy czadu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 100WU/dzien :?: czy ty Kris myslisz ze kazdy ma do dyspozycji po 20 kompow, ktore brykaja 24H na dobe :?:.Oczywiscie, ze nie - tak jak pisalem nie chce wywolac wojny :) Jak widzisz sa u nas osoby, ktore licza 20 czy 30WU dzien i nie sadze aby to robili tylko na swoich kompach przez 24h/dobe. Zdaje sobie sprawe, ze liczenie 24h/dobe jest drogie i nagle rosnacy rachunek za prad wzbudzi zainteresowanie rodzicow :) Tego tez nie chce - chcialem jedynie zainteresowac pare osob tym tematem i podjac jakas dyskusje bo tu sie nic nie dzieje :) wiekszosc ma jeden gora dwa kompy, wiec liczy 5-10 WU/dzien i to ich max.Swietnie a czy ja mowie, ze jak nie zaczna liczyc wiecej to cos im zrobie? :-) Niech licza ile moga... a znajomi... hmm no coz jednym sie udaje kogos namowic innym nie - taki lajf ;-) inna (gorsza) sprawa jest to, ze duza osob ze srodka i konca stawki w ogole nie liczy, badz zaledwie kilka WU na tydzien i to jest wlasnie problem.No wlasnie o to mi chodzilo... ustalic co sie dzieje w grupe bo jeden widzi to a drugi tamto. Snap wywali maruderow i luzniej sie zrobi :-) Nie każdy ma możliwość zainstalować seti w pracy, szkole itp. Skoro innym sie udaje to czemu sadzisz, ze innym osobom w naszym teamie sie nie uda? :-) A co do namawiania znajomych ja zawsze mowie, ze to rywalizacja :) Nawet jesli ktos nie jest skory to scigania sie w tym czy tamtym widzac jakies tam statsy i mozliwosc samemu sie jakos dopisania "lapia" bakcyla i jada z koksem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ja właśnie czekam na rachunek za prąd :D jak będzie duży to matula będzie pilnowała żebym na noc nie zostawiał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ja właśnie czekam na rachunek za prąd :D jak będzie duży to matula będzie pilnowała żebym na noc nie zostawiał :( Niegadajcie o tym prądzie, bo mi się niedobrze robi :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ja właśnie czekam na rachunek za prąd :D jak będzie duży to matula będzie pilnowała żebym na noc nie zostawiał :( Niegadajcie o tym prądzie, bo mi się niedobrze robi :roll: dlaczego niedobrze, ja będę miał niedobrze jak rachunek przekroczy więcej niż 30-40 zeta normę :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Kris: wojny nie chcemy :) chodziaz byla by to pewnie jedna z niewielu innych wojen niz AMD vs Intel i ATI vs Nvidia :lol: jedni licza powoli, inni szybciej, kto liczy jest OK ale co z tymi co nie licza :?: wywalic :?: grupa by sie skurczyla, ale to tez nie jest najlepsze rozwiazanie, wkoncu cos policzyli i jakis wklad w wynik grupy maja :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Z wykresow twin'a (tego kolowego) widac, ze ok 3/4 WU liczy 10 osob z grupy. 2/3 z tego (czyli polowe calkowitego przyrostu) licza 2 osoby :D Reszta ponad 100 osob robi pozostalą ~1/4 WU całkowitych. To jednak wcale nie znaczy, ze Ci mniej liczacy sie nie przydaja... w koncu w kupie sila ;) Gdybysmy mieli liczyc o 1/4 mniej to juz byla by dosc spora roznica i pewnie Barwkomp by nas juz mial z tylu.. dlatego i o nich sie trzeba troszczyc. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 czemkam az sie szkola zacznie i sproboje jakos tam wkrecic a narazie licze tyle ile licze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...