Skocz do zawartości
KriS

Tweak.pl Daily Statistics - malutkie podsumowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie patrze na statsy i prawde mowiac dziwnie to wyglada :-)

Full userow ktorzy nic nie robia, full takich co licza 1-3 WU/dzien no i faktycznie paru (mozna by zliczyc na palcach),

ktorzy widac, ze cos robia i w jakis sposob zaprzegneli kompy znajomych aby dac z siebie troche wiecej.

Prawde mowiac mozna by zmniejszyc nasz team o polowe i strata byla by znikoma :)

Zastanawiam sie czemu w naszej grupie jest tak malo osob ktore przekroczyly magiczna barjere 100WU/dzien

:P - choc prawde mowiac tylko ja i Raptor dajemy czadu.

Druga grupa to osoby starajace sie przekroczyc 50 a moze i mniej WU/dzien.

Calkiem fajnie licza: (roznie od 20 do 80 WU/dzien)

:arrow: gREG&jimi&AMD&Grzywa&MK1

:arrow: JB

:arrow: Fido, Chaos & co.

:arrow: The B Team

:arrow: Bydgoszcz Team

:arrow: DeeSeL

:arrow: masash&przyjaciele

:arrow: Exmister & Thorgal

:arrow: Crazy Duron from Australia (Koala II) [kto to i czemu tak ladnie liczy? 8O )

Widac, ze chlopakom sie chce! 8)

...a reszta spokojnie... nie spieszac sie... mniej niz 15 WU/dzien z przewaga osob ktore licza mniej niz 8 WU/dzien.

Czy nikt naprawde nie ma skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wiecej kompow?

Przydalo by sie troche wiecej osob ktore licza bardziej intensywnie :-)

Pomyslcie o tym... :-)

ps.

nie mam zamiaru zaczynac wojny i mam nadzieje, ze osoby ktore licza sobie te 5WU/dzien nie beda myslaly,

ze sa zbedne w naszym teamie - nie tego na mysli nie mialem.

Chcialem raczej zwrocic uwage wszystkich tych ktorzy moga wiecej ale im sie nie chce :-)

ps2.

radze sledzic forum bo spiderman6666 wpadl chyba na fajny pomysl i lada chwila sie nim pochwali...

dobra ciiii ja juz nic nie mowie bo to on to wymyslil :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100WU/dzien :?: czy ty Kris myslisz ze kazdy ma do dyspozycji po 20 kompow, ktore brykaja 24H na dobe :?:

wiekszosc ma jeden gora dwa kompy, wiec liczy 5-10 WU/dzien i to ich max., a znajomych jest cholernie ciezko namowic, nie rozumieja zasady dzialania, boja sie instalowac czegos nowego, itp.

w dodatku nie kazdy ma non-stop wlaczonego kompa, ale tylko wtedy gdy go potrzebuje.

inna (gorsza) sprawa jest to, ze duza osob ze srodka i konca stawki w ogole nie liczy, badz zaledwie kilka WU na tydzien i to jest wlasnie problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maybach ma rację.

Nie każdy ma możliwość zainstalować seti w pracy, szkole itp.

A gdy zapytam jakiegoś znajomego czy chciałby uczestniczyc

w takim projekcie to słyszę odpowiedź: "a po co mi to?" "nie, bo nie!"

"co z tego będę miał?" itp. Naprawdę cieżko jest kogoś namowic

do liczenia. Liczymy na tyle, na ile są możliwości, ja nikogo nie będę

błagał żeby przystępował do rywalizacji, bo z niewolnika nie ma

pracownika. ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100WU/dzien :?: czy ty Kris myslisz ze kazdy ma do dyspozycji po 20 kompow, ktore brykaja 24H na dobe :?:.

Oczywiscie, ze nie - tak jak pisalem nie chce wywolac wojny :)

Jak widzisz sa u nas osoby, ktore licza 20 czy 30WU dzien i nie sadze aby to robili tylko na swoich kompach przez 24h/dobe.

Zdaje sobie sprawe, ze liczenie 24h/dobe jest drogie i nagle rosnacy rachunek za prad wzbudzi zainteresowanie rodzicow :)

Tego tez nie chce - chcialem jedynie zainteresowac pare osob tym tematem i podjac jakas dyskusje bo tu sie nic nie dzieje :)

wiekszosc ma jeden gora dwa kompy, wiec liczy 5-10 WU/dzien i to ich max.

Swietnie a czy ja mowie, ze jak nie zaczna liczyc wiecej to cos im zrobie? :-)

Niech licza ile moga... a znajomi... hmm no coz jednym sie udaje kogos namowic innym nie - taki lajf ;-)

inna (gorsza) sprawa jest to, ze duza osob ze srodka i konca stawki w ogole nie liczy, badz zaledwie kilka WU na tydzien i to jest wlasnie problem.

No wlasnie o to mi chodzilo... ustalic co sie dzieje w grupe bo jeden widzi to a drugi tamto.

Snap wywali maruderow i luzniej sie zrobi :-)

Nie każdy ma możliwość zainstalować seti w pracy, szkole itp.  

Skoro innym sie udaje to czemu sadzisz, ze innym osobom w naszym teamie sie nie uda? :-)

A co do namawiania znajomych ja zawsze mowie, ze to rywalizacja :)

Nawet jesli ktos nie jest skory to scigania sie w tym czy tamtym widzac jakies tam statsy i mozliwosc samemu sie jakos dopisania "lapia" bakcyla i jada z koksem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja właśnie czekam na rachunek za prąd :D jak będzie duży to matula będzie pilnowała żebym na noc nie zostawiał :(

Niegadajcie o tym prądzie, bo mi się niedobrze robi :roll:

dlaczego niedobrze, ja będę miał niedobrze jak rachunek przekroczy więcej niż 30-40 zeta normę :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kris: wojny nie chcemy :) chodziaz byla by to pewnie jedna z niewielu innych wojen niz AMD vs Intel i ATI vs Nvidia :lol:

jedni licza powoli, inni szybciej, kto liczy jest OK

ale co z tymi co nie licza :?: wywalic :?: grupa by sie skurczyla, ale to tez nie jest najlepsze rozwiazanie, wkoncu cos policzyli i jakis wklad w wynik grupy maja :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z wykresow twin'a (tego kolowego) widac, ze ok 3/4 WU liczy 10 osob z grupy. 2/3 z tego (czyli polowe calkowitego przyrostu) licza 2 osoby :D

Reszta ponad 100 osob robi pozostalą ~1/4 WU całkowitych.

To jednak wcale nie znaczy, ze Ci mniej liczacy sie nie przydaja... w koncu w kupie sila ;) Gdybysmy mieli liczyc o 1/4 mniej to juz byla by dosc spora roznica i pewnie Barwkomp by nas juz mial z tylu.. dlatego i o nich sie trzeba troszczyc. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...