Varrol Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 No więc jak część już wie niedawno się przeprowadziłem i powoli otwiram ostatnie pudełka, a było tego cała masa - ile śmieci wywaliłem, to moje. No i cóż - odkopałem własnie moje Secret Serwisy - ponad 50 numerów -> konkretnie od 36 do 95 ... I nie mam pojęcia co z tym zrobić -> nie mam na to już miejsca (poprzednio w piwnicy leżały) -> trochę szkoda, ale trudno -> Może ktoś ma pomysł co z tym zrobić - sprzedać - heh, paczka ważyła by z 10kg. Patrzyłem na allegro, ale tam na aukcjach nie ma w ogóle ofert -> może jest gdzieś lepsze miejsce, żeby to sprzedać? Ehh, aż mi szkoda - tak dbałem o te gazetki, żeby się nie zniszczyły, ale cóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 SS chcesz sprzedać!? Profanacja... ;) No, ale skoro się już na to zdecydowałeś to zajrzyj może na www.sikretia.prv.pl, tam jest zin i może jacyś fani się znajdą ;) Ja bym może wziął, ale mam te wszystkie numery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 SS chcesz sprzedać!? Profanacja... Hehe :lol: - dokładnie - profanacja i bezczeszczenienie świętych rzeczy... :wink: ...Ja mam wszystkie - od 03 do 76... i żadnego bym nie oddał... 8) Pozdro 4 All... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ow, tak mówicie... no skoro tak, to powinny sie dobrze sprzedać... ale cóż - jak dotąd nie sprzedawałem jeszcze czasopism :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 eee cieniasy - ja mam SSy 02-97 :D (nie wspominając o kupie ŚGK, Gamblerów i Top Secretów) ... 8) ... aż się łezka w oku kręci - dzisiejsze gazety o grach to papka - tylko PSX Extreme ma trochę jaj jeszcze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...