Carkon Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Mam taki problem z miejscem na dysku. Mam partycje 2,7GB a wszystkie programy i system zajmują 1,8GB więc powinno być wolne ok.900MB, a jest wolne ok. 150MB. Sprawdzałem czy są jakieś niepotrzebne ukryte pliki, ale żadnych nie ma. Scanowałem Scandiskiem i też nic. Mój system to WinXP Professional SP i dysk Quantum Fireball 30GB. Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 A masz moze zainstalowanego Symantec'a :?: bo jak masz to byc moze te brakujace 750Mb siedzi w koszu (tym "drugim" symantecowym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 - plik wymiany - moze masz go na stale ustawionego na 750MB - moze to blad odczytu i przeskanowanie partycji go wyeliminuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Na 100% masz wlaczony Norton Protected Recycle Bin. Wylacz go i oproznij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Teraz jest wszystko git bo przeinstalowałem system bo miałem robaki i trojany :roll: . Tak czy siak dziękuję bardzo za rady. Przydadzą się w przyszłości. PS. Nie miałem zainstalowanego Symateca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Kurde. Jeszcze raz się odnosze do tego tematu bo znowu pojawił się ten sam problem. Nie jest to tym razem wina robaków i trojanów bo ich nie ma na dysku. :arrow: Benek napisał że to może być plik wymiany. Sorry ale gdzie on jest bo nie bardzo się orientuje? Prosiłbym też o inne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 http://kompz.org/porady.php?id=11 - odzyskasz troszkę miejsca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 No dobra coś jeszcze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 PKM na "Mój komputer" i naciśnij na "właściwości" potem Zaawansowane>wydajność>ustawienia w "opcjach wydajniści" naciśnij "zaawansowane" i na dole okna w ramce "pamięc wirtualna" naciśnij na "zmień" Tam ustawiasz odpowiednie wartości dla wybranego dysku / dysków i akceptujesz za każdym razem poprzez "ustaw" Teraz jest wszystko git bo przeinstalowałem system bo miałem robaki i trojanyPierwszy raz słysze aby wirusy zjadały przestrzeń dyskową :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Pierwszy raz słysze aby wirusy zjadały przestrzeń dyskową :wink:A W32. Jeefo :?: :wink: Pobawie się później tymi opcjami. Jak macie jeszcze jakieś propozycje to bardzo prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Nie ma innych propozycji bo to jest rozwiązanie twojego problemu a co do tego W32. Jeefo to nie wiem bo jakoś nie łąpie żadnych syfów z sieci a netu używam dziennie po kilka godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Dzięki Walker3d. Tylko jescze jedno drobne pytanie co do tego "pliku stronnictwa": jaki moge bezpiecznie jego rozmiar ustawić aby nic się nie rąbało z kompiem(o ile istnieje taka granica) :?: Chodzi mi o rubryki Rozmiar początkowy(standardowo 768) i rozmiar maksymalny(stand.1536). Przypominam że parycja ma rozmiar 2,79GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Eee no tym to nie masz się co przejmować :wink: Ja mam ustawione 2 -350 MB :lol: i wszystko działa więc początkowy nie musi być taki duży , chociaz zaleca sie aby to było minimalnie 2/3 ilości ramu ale ja się nigdy do zaleceń nie stosuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Dzięki za pomoc Walker3d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...