Maxim Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Witam, zrobiłem sobie 3 bloczki (wiercone), założyłem i mam takie temp: IDE: 36-40 (zależnie od temperatury w pokoju). W stresie dochodzi do 45*. Pompka akwaryjna a chłodnica ma wymiary 13cm na 25 wysokości. Wiatraki na 5V jeden 10/10cm drugi 8/8cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 a ten athlon xp to palomino ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 tak palomino Athlon 1.6XP (1.4) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 To jest dobra temperatura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Jest to temperatura nieznana, bo odczyt jest z mobo. Ocena - ??? nikt tego nie wie oprocz autora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jest to temperatura nieznana, bo odczyt jest z mobo. Ocena - ??? nikt tego nie wie oprocz autora.Dokładnie - nie ma co ocenać temperatur ze względu na różne odczyty poszczególnych płyt, egzemplarzy i biosów. Jedyne co możesz zrobic to porównywać bloki, wentyle tylko na swojej plycie wtedy bedziesz mial pełen obraz wydajnosci twojego ukladu. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...