mrk Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 WItam. Mam problem. Kiedy podkrece mojego Durona 800 powyzej 870 mhz zawiesza sie caly komp przy starcie, musze wylaczyc kompa, odczekac kilka chwil zeby zanim moge wejsc do biosu.. Czy zna ktos rozwiazanie problemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A jaką masz temperature na procku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrk Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 podczas normalnej pracy ok 50 * Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 podczas normalnej pracy ok 50 *Jaką masz płyte główna i pamięci możliwe że komp wiesza sie nie z winy procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrk Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Plyta glowna: EPOX 8KHA+ Pamiec: DDR Kingston 256 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Plyta glowna: EPOX 8KHA+ Pamiec: DDR Kingston 256 MB Płyte masz spoks a te kingstony to cl2 czy cl2,5 ?Spubuj zwiekszyć napiecie na ramach i zmiejszyć timingi jeśli nadal będzie sie komp wieszał to zwieksz napięcie na maksa na procku jeśli to nic nieda to zmień chłodzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrk Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 procesorowi sie nic nie stanie jak mu dam duze napiecie|? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 procesorowi sie nic nie stanie jak mu dam duze napiecie|?Raczej nic AMD bez problemu wytrzymują 1,85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrk Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 napiecie RAM - ile podniesc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 mrk pusc go 6x155 tak jak ja mam puszczonego Vmem daj na 2,8V i pamieci na Turbo . Wydajnosc jest wieksza niz 7,5x133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 może ta temp nie jest za wysoka ale ja mam taką w czasie full obciążenia a cooler mnie kosztował 45 zeta chyba nie jest to dużo moim zdaniem to temp choć moge się mylić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 mrk pusc go 6x155 tak jak ja mam puszczonego Vmem daj na 2,8V i pamieci na Turbo . Wydajnosc jest wieksza niz 7,5x133powiedz ze twój burak chodzi na 155MHz chyba się potne a od ilu się ten piękny dzielnik PCI zmienia jutro chyba go przekręce dzis mi się juz nei chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Moim zdaniem zrob tak: Zmien cooler, a potem baw sie w podkrecanie. Acha zmien oczywiscie napiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja duraka na 192mhz szynie puszczalem na konfigu ponizej, gdzies na tweak.pl jest w news'ach zrzut i info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja Duraka na 170FSB puszczalem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...