Macho Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Mam problem z ta włąsnie karta :x ....tzn.kiedy zainstaluje stery od producenta jakis Mint w windowsie jest OK ale kiedy che zagrac to pojawia mi sie czarny ekran nawet w grach 2D :evil: ......jest głos ale nie ma obrazu :? ........tak samo sie dzieje kiedy instalóje najnowsze sterowniki detonatory....co mam robic? Monitor mam Siemens Nixdorf 17cali,a jezeli chodzi o gry to w kazdej 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 A napisz coś więcej, jaki masz monitor, może nie wytrzymuje durzej rozdziałki albo odświerzania, można to ustawić programikiem nvfix. Przy jakich to gierach występuje, jak masz q3 to po uruchomieniu wciśnij Alt+Enter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikan Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Witam! Wydaje mis się że powinieneś spróbować: 1. Zainstalować referencyjne stery (i sprawdzic czy działa, a jeżlei nie :-( to pkt 2.) 2. Zainstalować rvbsetup i spróbować pogrzebać w biosie (jeżeli nic nie da to pkt3. ) 3. Zmienić biso karty Mam na dzieje że pomoże (u mnie zadziałał pkt 3. na rivie m64 Pozdrowienia Ikan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ja bym sie nie bawil tylko zmienil karty na tym juz nie pograsz. PS u mnie w sklepie sa Kyro 2 64mb po 240zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Mam problem z ta włąsnie karta :x ....tzn.kiedy zainstaluje stery od producenta jakis Mint w windowsie jest OK ale kiedy che zagrac to pojawia mi sie czarny ekran nawet w grach 2D :evil: ......jest głos ale nie ma obrazu :? ........tak samo sie dzieje kiedy instalóje najnowsze sterowniki detonatory....co mam robic? Monitor mam Siemens Nixdorf 17cali,a jezeli chodzi o gry to w kazdej 8O Jaki masz windows ? Jezeli XP to zainstaluj sobie nvidia refreshfix bo moze masz problemy z odswierzaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Mialem identyczny problem:)) A zwiazany on byl ze sterownikami: sciagnij dentki 12.60:))) Powinno pomooc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...