Skocz do zawartości
Macho

GeForce 2 MX-100/200 32MB producent "Mint"

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z ta włąsnie karta :x ....tzn.kiedy zainstaluje stery od producenta jakis Mint w windowsie jest OK ale kiedy che zagrac to pojawia mi sie czarny ekran nawet w grach 2D :evil: ......jest głos ale nie ma obrazu :? ........tak samo sie dzieje kiedy instalóje najnowsze sterowniki detonatory....co mam robic?

Monitor mam Siemens Nixdorf 17cali,a jezeli chodzi o gry to w kazdej 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A napisz coś więcej, jaki masz monitor, może nie wytrzymuje durzej rozdziałki albo odświerzania, można to ustawić programikiem nvfix.

Przy jakich to gierach występuje, jak masz q3 to po uruchomieniu wciśnij Alt+Enter.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Wydaje mis się że powinieneś spróbować:

1. Zainstalować referencyjne stery (i sprawdzic czy działa, a jeżlei nie :-( to pkt 2.)

2. Zainstalować rvbsetup i spróbować pogrzebać w biosie (jeżeli nic nie da to pkt3. )

3. Zmienić biso karty

Mam na dzieje że pomoże (u mnie zadziałał pkt 3. na rivie m64

Pozdrowienia

Ikan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z ta włąsnie karta :x ....tzn.kiedy zainstaluje stery od producenta jakis Mint  w windowsie jest OK ale kiedy che zagrac to pojawia mi sie czarny ekran nawet w grach 2D :evil: ......jest głos ale nie ma obrazu :? ........tak samo sie dzieje kiedy instalóje najnowsze sterowniki detonatory....co mam robic?

Monitor mam Siemens Nixdorf 17cali,a jezeli chodzi o gry to  w kazdej 8O

Jaki masz windows ?

Jezeli XP to zainstaluj sobie nvidia refreshfix bo moze masz problemy z odswierzaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...