Sioux9 Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Witam, mam mega dziwny problem z polska wersja gry sea dogs. Otoz zamiast polskich znakow w lini dialogowej pokazuja mi sie krzaczki dotyczy to takich znakow jak ą,ś,ć,ź itp. Lektor polski sprawuje sie w porzadku, ale w rozmowie z postaciami jest tylko sam text, i latwiej byloby juz z wersja angielska niz taka kulawą polska. Gre w wersji angielskiej przeszedlem a że bardzo mi sie podobala postanowilem pobawić sie z dostepna na rynku polska. Czy ktos wie skad ten problem czy jest to wina XP? z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 kiedys o tym pisali w cda... jezeli sa latki to sprobuj je zainstalowac, moze one pomoga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sioux9 Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 No wiec jest to wersja 1.06 czyli najnowsza, wiec to raczej odpada. w cda pisali o tym powiadasz hmm, moze cos wyniucham. thx, jesli ktos wie cos wiecej prosze o rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sioux9 Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Witam po przegladnieciu neta trafilem na odpowiedz, okazuje sie ze to standardowa sytuacja w przypadku XP. Po prostu trzeba przetrwac pare pierwszych rozmów, poźniej wszystko wraca do normy. Pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...