wujek01 Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Mam zamiar załozyc sobie radiówke.Zakładać ma mai prywatny gość tylko nie wiem jak to wygląda od strony prawnej na ile nalezy podpisywac umowe?Czy mogłby mi ktoś opisać to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 podles tyle inforacji ze wszyscy pedza wywrozyc ci o co biega ;-] lublin juz przerobil jednego operatora, znaczy sie operator przerobil pol lublina :lol: nie dzialali nawet rok, zwineli sie, nawet na dystansie <500m od nadajnika transfer byl marny... biedni ludzie ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel129 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Chodzi Ci o FreeWay :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...