pmp Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ci którzy szukają, Ci którzy mają a chcą zmienić, a jeszcze nie dojrzeli * nowe kolorki (M-Blue fajowy :P mmmmmmm) * seria CX * nowe wzorki serii Matrix/Dragon * wreszcie miejsce na dwa wentylatory na bocznej ściance w każdym z modeli (od 10 lutego 2004) * modyfikacja Sirteców... dodanie 1x native SATA i ładne kolorowe koszulki Czyli za pół roku troche świat się pokoloruje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ... * modyfikacja Sirteców... dodanie 1x native SATA i ładne kolorowe koszulki ... czyli juz zuplenie nie bedzie sie oplacalo kupic zasilaczy "ThermalTake" :P no chyba ze tylko dla tych pomaranczowych wentylkow :lol: a masz jakies fotki czy "cus" czy to tylko jakies (mniej lub bardziej oficjane) info :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 matplaneta tak nadaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ale kto Pi czy Sigma - bo ten lubil sie mylic :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 www.chieftec.com - są fotki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 qwa a ja tydzień temu kupiłem bude z seri BX, jak bym troche poczekał to bym miał możliwą lepszą wentylacje i fajniejszy system mocowania dysków. I do tego buda przyszła ze zrąbanym panelem i musze na niego 2 tyg czekać, a buda stoi :| . Dolina ! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Zanim nowe wersje dojadą do polski to pewnie minie, jak pisałem, z pół roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 No mam nadzieje :wink: . Bo jak będą za miesiąc to 0.5 pojdzie :lol: Zresztą i tak pojdzie, w końcu maturka sie zbliża :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 www.chieftec.com - są fotki :wink: Otwarłem i szukałem ( w obu wersjach językowych ) i jakoś nie widzę ? Gdzie dokładniej ??? Ani tej serii CX jakoś nie widzę, ani tych 2 wentyli z boku ? No i który to jest ten M-Blue ? Bo zwykły Blue to nawet naocznie widziałem w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Szukajcie a znajdziecie, wyświetlajcie a będzie Wam wyświetlone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Grrrr..... czemu nie mogli zrobic takich ladnych zabawek wczesniej.... teraz musze zostac przy swoim Chieftecu.... BTW: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21304122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 co w tym dragonie niezwykłego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 * modyfikacja Sirteców... dodanie 1x native SATA i ładne kolorowe koszulki Wlasnie kupilem niedawno Chiefteca z HPC-420-302 DF i tez ma juz zasilanie SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Forum jest chyba po to żeby wymieniać informacje, a nie walczyć ze wszystkim samemu z definicji. BTW Mieć 4 komputery ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jak dla mnie to z wyglądu niczym wielkim sie nie rózni wersja cx od bx tylko inne front panele a co do wentylatorów to mysle ze 6 szt które można zamontować w wersji bx to wystarczający przeciąg w budzie :wink: no jest jeszcze inne umiejscowienie koszyków dla hdd ale to ju kwestia gustu jakie bedzie lepiej komu odpowiadac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 www.chieftec.com - są fotki :wink: Otwarłem i szukałem ( w obu wersjach językowych ) i jakoś nie widzę ? Gdzie dokładniej ??? Ani tej serii CX jakoś nie widzę, ani tych 2 wentyli z boku ? No i który to jest ten M-Blue ? Bo zwykły Blue to nawet naocznie widziałem w sklepie. w news'ach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 W newsa tj na stronie : http://www.chieftec.de/?page=news&language=de mam tylko: "Anleitung zum Abnehmen der Frontblende und des jeweiligen Inlets" i pare obrazków jak ściągnąć panel czołowy, i parę kolorów tych paneli. and nothing more..W newsa tj na stronie : http://www.chieftec.de/?page=news&language=de mam tylko: "Anleitung zum Abnehmen der Frontblende und des jeweiligen Inlets" i pare obrazków jak ściągnąć panel czołowy, i parę kolorów tych paneli. and nothing more.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 http://www.chieftec.com/news/news.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 thx teraz jest, mam wolne łacze i sie nie umialem doczekac tego flesza, tyko klikalem na deutsch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 co w tym dragonie niezwykłego ?W sumie nic, ale jest aluminiowy i ma okno w standardzie, a to mi sie podoba :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 aluminiowy ? a to aluminiowe, w innym kolorze jak srebrny są ? bo kiedyś nie było (bynajmniej jak ja kupowałem)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 [OT] pmp, ty masz 4 takie komputery ????? Pomijając że CIę stać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 A ma to jakiś to ma związek z tym wątkiem ? Jeżeli coś chcesz napisać do mnie to masz przycisk PW... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ladne nie powiem i funkconalne :D Moj faworyt (do kupna :wink: ) CX-01B-SL-B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A'tomek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Eee tylko że ja chciałem i dalej chcę sobie kupić versję DX, a ta ma dalej 1 dziure na boczny wentyl... Poza tym te kwadratowe są jakieś brzydkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamilos Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A'tomek sam jestes brzydki! pmp napisał: co w tym dragonie niezwykłego ? dla mnie cena/zasilacz i okno jest cool ! ja za swoją dałem 405zł z marnym 360W ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...