Niedwiedi Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Czy ktoś mógłby pochwalić się danymi na temat przechwytu przez VideoIn na karcie klasy GF4Ti4200? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 kaszana jakich malo !!! Jak chcesz sie bawic capturingiem to tylko ATi.No chyba ze Cie zadowala 320x240 mpeg1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Bawiłem się na GF3 Gainwarda i efekt był bardzo dobry. Można przechwytywać z rozdzielczością DVD (7xx/5xx- nie pamiętam dokładnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Bawiłem się na GF3 Gainwarda i efekt był bardzo dobry. Można przechwytywać z rozdzielczością DVD (7xx/5xx- nie pamiętam dokładnie) Jesli na takim GF nagrasz mi material w MPEG2 w pelnym palu (720x576) to masz u mnie MEGA WIELKIE PIWO.Od razu mowie ze nierealne !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Bawiłem się na GF3 Gainwarda i efekt był bardzo dobry. Można przechwytywać z rozdzielczością DVD (7xx/5xx- nie pamiętam dokładnie) Jesli na takim GF nagrasz mi material w MPEG2 w pelnym palu (720x576) to masz u mnie MEGA WIELKIE PIWO.Od razu mowie ze nierealne !!! Chyba jednak realne, zgrywałem tak już pare filmów z kamery i kodowałem później na mpeg2 i nagrywałem jako SuperVideo CD. Zresztą jak chcesz to podjedź do mnie to ci zgram ten materiał...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jesli na takim GF nagrasz mi material w MPEG2 w pelnym palu (720x576) to masz u mnie MEGA WIELKIE PIWO.Od razu mowie ze nierealne !!! Czemu? Nigdy nie zgrywalem przez VI w karcie graficznej ale czesto przez AverMedie i nie ma problemu z zgrywaniem (dowolna rozdzielczosc). Mysle ze nie ma wiekszych problemow zeby to zrobic z GF. Chyba ze az tak soft/drivery sa niedopracowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...