Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Bawiłem się na GF3 Gainwarda i efekt był bardzo dobry. Można przechwytywać z rozdzielczością DVD (7xx/5xx- nie pamiętam dokładnie)

Jesli na takim GF nagrasz mi material w MPEG2 w pelnym palu (720x576) to masz u mnie MEGA WIELKIE PIWO.Od razu mowie ze nierealne !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bawiłem się na GF3 Gainwarda i efekt był bardzo dobry. Można przechwytywać z rozdzielczością DVD (7xx/5xx- nie pamiętam dokładnie)

Jesli na takim GF nagrasz mi material w MPEG2 w pelnym palu (720x576) to masz u mnie MEGA WIELKIE PIWO.Od razu mowie ze nierealne !!!

Chyba jednak realne, zgrywałem tak już pare filmów z kamery i kodowałem później na mpeg2 i nagrywałem jako SuperVideo CD.

Zresztą jak chcesz to podjedź do mnie to ci zgram ten materiał......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu? Nigdy nie zgrywalem przez VI w karcie graficznej ale czesto przez AverMedie i nie ma problemu z zgrywaniem (dowolna rozdzielczosc). Mysle ze nie ma wiekszych problemow zeby to zrobic z GF. Chyba ze az tak soft/drivery sa niedopracowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...