Erkekjetter Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Witam. Jakim innym programem niż SiSoft Sandrą mogę sprawdzić taktowanie AGP? ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 aida ale moge sie mylic bo poczatqjacy jestem =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Mi nie wyświetla :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 dzielisz FSB przez mnożnik jaki ustawiasz w biosie, nic trudnego, chyba masz kalkulator w windowsie ?? :lol: kolejny głupi temat o taktowanie AGP ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Aż tak głupi nie jestem ;) Tylko ma problem: w BIOS'ie mam ustawione 6|2|1, a Sandra mi pokazuje tak jakby było 5|2|1 w związku z czym PCI wg. Sandry taktowane jest 40, a AGP 80 MHz. Zamierzam kupić Radeon'a 9800 i wiem że ta karta nie pójdzie na AGP8x przy 80 MHz, więc boje się że może sie usmarzyć... Nie wiem czy ufać Sandrze, czy temu co w BIOS'ie, zatem chciałbym to sprawdzić jakąś inną aplikacją ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 kolejny głupi temat o taktowanie AGPDla kogo głupi to głupi, ciężko znaleźć na forum coś sensownego o AGP a jest to nieraz spory problem czego sam doświadczyłem. Erkekjetter, nie możesz ustawić na auto? Jaki masz zakres ustawień? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 kolejny głupi temat o taktowanie AGPDla kogo głupi to głupi, ciężko znaleźć na forum coś sensownego o AGP a jest to nieraz spory problem czego sam doświadczyłem. Erkekjetter, nie możesz ustawić na auto? Jaki masz zakres ustawień? Zdarza sie ze czasami ktos musi se nabic postawiec ... poszukaj najnowsze aidy jak nei bedzie pisało to radził bym wierzyć temu co w biosie bo sandra ma swoje jazdy a sprawdzałes jaka sandrą tą najnowszą z servece packiem ?? (sorki za błedy jak beda ale nie mam jeszcze worda :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek42 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Gdzie znaleść właśnie tą najnowszą aide? prosze o podopowiedź, aha no i czy moge sobie podnieć na sowjej karcie APG? jak to w ogóle z tym jest?? Można tym coś spalić? i czy coś sie tym psuje jak jest dużo większe AGp niż tgradycyjne 66 MHz, prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ściągnąłem najnowszą AIDĘ32, niestety nie pokazała mi taktowania :( Do ściągnięcia tutaj: http://www.aida32.hu/download/aida32ee_390.exe Help! Zna ktoś jeszcze jakiś inny sposób/program aby sprawdzić taktowanie AGP i PCI? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jest takie urządzenie podłączane do PCI, z jego pomocą ktoś wykrył, że nForce3 nie trzyma blokady PCI na 33MHz. koszt pewnie większy niż dobra płyta z na pewno zablokowanym PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkekjetter Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 A nie zna nikt żadnej aplikacji...? Bo chyba raczej nie będe wydawał pieniędzy, by zakupić sobie takie urządzonko :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...