phranzee Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 http://www.albartus.com/motas/ dalem nowy temat, a nie pisze w 'wyjdz z pokoju' bo by sie spoilery pomieszaly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 cholera wyszedlem z tego pokoju w 30 sekund i juz mialem komentarz walic ze gra jest banalna ale utknalem w kolejnych "misjach" :? ;) jak otworzyc to pudlo z dyskietkami ? :) UPDATE - juz wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 jakie pudlo ? :D nie zauwazylem chyba ;) wez szpilke z flagi C= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 utknalem przy schodach - czy to jak wsadzilem te klocki ma znaczenie ? nie da sie juz ich wyciagnac :? szczurka z pudla tez nie umie wypuscic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 trzeba odpowiednio ulozyc te kloce i puscic przez jedna z powstalych linii szczura. Drzwi beda odblokowane za tym mostem.. Musze zaczac od poczatku, zamknalem niechcacy to okno z gra :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 jest tam opcja save ;) samo sie sejwuje, daj tylko continue a nie new game ... co do klockow - jak juz je wlozylem to wyciagnac sie nie da - nie wiem czy wsadzilem odpowiednio i czy jest sens teraz kombinowac :? linia wychodzi mi jakas ale szczurek nie biegnie ... UPDATE - juz ulozylem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa JOnes Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jakie pudlo ? :D nie zauwazylem chyba ;) wez szpilke z flagi C= co z nia zrobic? juz wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 szpilka otwierasz pudełko z dyskietką. Ja Stoję na 5lv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ja zatrzymalem sie w tej piwnicy(chyba) co siie szafe od drzwi odsuwa i nie wiem co dalej z tymi usmieszkami itp :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 co trzeba zrobic przy tym komputerze wpisuje quest i .... co dalej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 No przy tym zamku z zagadkami logicznymi to troche mi zeszlo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 kij tam z usmieszkami - latwe tyle ze mozolne i meczace :) ja stanalem przy rurach ... moge juz winda pomykac i nie wiem co dalej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ja sie mecze od 10 min. z latarka - wsadzilem baterie, a on dalej jej nie chce uzyc ;/ EDIT: I wszystko jasne ;] Popsuc TAKI motor.... ;) EDI2: 12 level - narazie mi sie nie chce dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Jestem przy schodach, mam szczura, mam te tabliczki ale nie wiem co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Hmm... Wsadzilem te kamienie w otwory. Szczurek sie rozglada a ja dalej nie mam otwartych drzwi. Ktos moze mi na gg podpowiedziec troche? ;) Przeszedlem. :D Jezu ja zabije tego kto wymyslil to z tymi roznymi rzeczami. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Mozolne to fakt :( Ale już 12 lvl :) Yeah Co do szczurka - Łapiecie szczurka w pudelko na dyskietki - po podniesieniu mostu plytki trzeba tak ułożyć żeby utworzyły linie z prawej na lewą. Potem trzeba wypuścić szczurka i jak przejdzie na lewo to drzwi się otworzą. Co do rur - to sporo tam chodzenia. Musisz kolejno zdoby takie kolorowe zawory. Dosyć proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 szczur przelazl i nie moge opuścvic tego cholernego mostka!! jak go opóścić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jakie zawory - tam nie ma nic do wziecia :( ?? PS - podsun krzeslo i klapnij schody ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 W tym pokoju co winda wjezdza na gore sa rury (bodajze w roznych kolorach) - musisz znalesc takie 3 okragle talerzyki (pokrętła) do zaworow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 niebieski mam - widze tez inne 2 kolka ale nie sa do wziecia :( bylem juz wszedzie - nic sie nie da podniesc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 moze ktos napisac rozwiazanie do tych usmieszkow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 tam nie marozwiazania - to jest bardzo proste - musisz tylko klikac odpowiednia znaczki :) zaczynasz od 2 od lewej w srodkowym rzedzie ... UPDATE : mam zielone kolko !!!!! idziemy dalej !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 wiem ze latwe ale meczace :] chcialem isc na latwizne ;) ale juz nie wazne, pomecze sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Wybierasz po prostu ten który zbytnio nie pasuje - w sumie głupie i jest tego naprawde sporo :D -> Gie-en-zet Na pewno znajdziesz - nie pamiętam dokładnie ale jeden np był po przesłaniu listu w mailboxie. List tworzysz przekalkowujac ten co leży na stole. Uzywasz do tego papieru i pędzla znalezionych w biurku na górze. Lvl 11 walcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 to juz mam dawno :) teraz sie mecze z komputerem - haslo znam ale po kij te 2 pierwsze pokoje i te literki na meblach :? ? UPDATE: done :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 to juz mam dawno :) teraz sie mecze z komputerem - haslo znam ale po kij te 2 pierwsze pokoje i te literki na meblach :? ? Z tych literek co masz ukladas jakies slowo zeby mialo sens. Np W,S A,T = WEST Update : No i koniec gierki. Takie coś a potrafi wciągnąć na kilka godzin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Boze ja sie mecze teraz z bilardem. Za nic nie wiem co tam trzeba zrobic :? UPDATE: Dobra sam doszedlem cos trza zrobic i juz po grze. :D P_i_t_t dzieki za solucje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 12 level panowie - bilard za mna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ja zwislem przy tych buxkach : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Boze ja sie mecze teraz z bilardem. Za nic nie wiem co tam trzeba zrobic :? Kule którą wcześniej (jak myślę) znalazłeś dajesz na stół - ona wpada do środka. Z pokoju obok bierzesz klucz i kredę. Kluczem otwierasz skrzynię 2 pokoje wcześniej i wyjmujesz z niej monetę. Wrzucasz monetę - używasz kredy na kiju bilardowym , jak bile wpadną to dostaniesz klucz do wyjścia a pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...