gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 pitt - ulozyles te zielone guziki ??? :) ladna zabawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 co z tymi szachami tzn koniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 rozwiazanie keypada z usmieszkami dla leniwych: 1 2 3 4 O O O O 5 6 7 8 O O O O 9 10 11 12 O O O O bedzie podawane w takim ukladzie jak wyzej 6;7;11;6;7;8;9;4;12;11;6;10;1;7;6;6;9;7;4;5;11;12;1;11;2 i zamek otwarty :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 krec tym koniem tak dlugo az nie wskoczy pod kominek ;) buahahahhaha rozwiazalem zielona sciane :lol: wisze przy kombinajcji z laserami !!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 pitt - ulozyles te zielone guziki ??? :) ladna zabawa ;) Tiaa - ale jakoś nawet sprawnie mi poszło :) - ostatnie levele przeszedlem jak burza. A konikiem musisz po kolei wskakiwać na te pola co się zapalają (oczywiście tak jak sie porusza skoczek w szachach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 pitt domyslam sie ze potrzebna mi jakies nozyczki przy drugiej machinie z laserami - tylko skad :? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 przy kompie mam WR AD co ztego ulozyc? DRAW nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 probuj wszystkie kombinacje - tylko 24 mozliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ale sie chyba nie zmienia liter tylko te uzywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 o co biega z tym teletransporterem ? wlozylem tam jakas dyskieke i co dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 zrob wsztkie wajchy na szaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ale sie chyba nie zmienia liter tylko te uzywa? Tak używa - DRAW powinno działać - spróbuj przeresetować tego C64 :D - może mu się system powiesił :) -> Gie-eN-Zet Tak - musisz miec śrubokręt i kobinerki - śrubokretem rozwalasz obudowę a kombinerkami przecinasz kabelki. O ile pamiętam było to standardowo w jakiejś szafce. Musiałbym od nowa przejść po kolei żeby to sprawdzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jakie wajhy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 juz qmam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 SKONCZYLEM GRE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 po tej machimnie co kolory sie uklada po rurach jestem z na korytazu z jakims alienem :) wziolem dyskietke.. odpalam kompa i mma ENTER COMMAND ??? co tam pisac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ej no panowie ale nie powtarzajcie tego co juz bylo - czytac topik :D wpisujesz tam to co znajdziesz na dzrzwiach szafy czyli "quest" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jestem tam gdzie sa lasrerow zapory i ei wiem co dalej.. sa 3 kalbe ale nic eni moge zrobic te zielona sciane ulozyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 apropos kompa to ja nie widzialem napisu quest wogole.. wpisalem QUEST w kompie i mam 2 obrazki jeden z RA drugi z GTE... Teraz co z tym :) pisac na tej klawierce po resecie jakies slowo co sie z tego ulozy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 great Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 @kamerek ukladaj scianke :P @MichalP [xsrx] CZYTAJ TEMAT - a nawet wystarczy ta strone a znajdziesz odpowiedz !!!! ukladasz kombinacje z tych literek ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 yyy mogł by ktos mi napisac gdze wlozyć te klocki ze ściany (lev.3) bo utknołem troche =))))) z gory dzięki.... :D oo znalazłem =)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jka ta zielona sciane ulozyc?? done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no faktycznie great :) nie moglem nic sensownego wymyslec :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 tersx jestemprzy drzwiach ji juz woidzialem dzieki lmapce cyfry na sicnie ale nie dzialaja te przyciki - nie iwem skad wziac kase do automatu z cola? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Tenx za pomoc. Mam Niebieskie i zielone kółko a gdzie jest trzecie i po co to pióro?? UPDATE: Już wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 a ja niemoge znalesc czerwonego kola (niebieskie i zielone mam ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 czy ktos w paincie moze zrobic po koleji co trzeba w tych durnych usmiechach podac - bo mishalxrsx chyba sie pomylil na poczatku zamiast 6 ma byc 4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 mam karte srobopktet i klucz i nie moge tego kodu psac przy ostatnichj laser gate ..... nie wiem czy lampke wylacza cy wlaczac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 o co chodzi w tym kółku z kolorami 10lv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...