sebasw Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 i wlasnie, jak w temacie. Ile max moge dac Voltow na te moje pamieci ? czy 2.85 V nie bedzie za duzo ? czy bedzie 100% pewnosci, ze nic im sie nie stanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ja mam na nieoradiatorowanych twinmosach 2.9V i jest git. sadze, ze mozesz jechac nawet do 3.0-3.2V. te kastki sa na winbond BH-5 a te kosci lubia wysokie napiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 http://www.ocztechnology.com/products/memo...00_Dual_Channel to dokladnie kosci jakie mam. czyli na 2.85 V moga spokojnie chodzic ? (wiecej niz 2.85 na moim asusie sie nie da ustawic) ps. pisza na tej www, ze 2.8 V max, bez utraty gwarancji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 zapytaj berkuta jakim napieciem piescil swoje KHX'y na BH-5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 obecnie sprzedawane przez OCZ na winbondach to tylko kostki z serii Platinum Limited Edition i zadne inne ale i te sie skoncza bh-5 sa juz nie do dostania ch-5 jest gorszy (np mushkin w level one je stosuje) ...a zapowiadanego dawno bh-4 jak niebylo tak niema.. 3.3V spokojnie mozesz zapodac, nawet bedziesz musial zeby je dobrze podkrecic na 2.85 V napewno nic nie stanie przy obecnym ramie co masz pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 :oops: wydawalo mi sie, ze sa tam EL LE. masz 100% racji, ze tylko limited maja bh5. ale sadze, ze nawet przy tych kosciach napiecie na poziomie 3V pomoze a nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Potwierdzam, ale zadbaj koniecznie o dobrą wentylację w obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 hym.... mam bude chieftec jak w podpisie wiatrak w koszyku hdd witrak wyciagowy zasilacz ma dwa witrak z lewej scianie obudowy, dmucha tak na wysokosci grafiki czy taka wentylacja starczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 na 100% starczy a nawet bedzie za dobra. wymontuj ze dwa wentyle ;lol: a tak serio to oczywiscie, ze starczy. chieftec z taka iloscia wentyli jest dobrze przedmuchany o ile kable i tasmy nie sa porozwalane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 przy 2.75 V radiatory sa cieple dosc na pamieciach, ciekawe jak bedzie na 2.85 V nie widzielsicie gdzies testow tcyh moich pamieci ? ile pociagnely Mhz i na jakich timingach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 nie nigdzie niema testow tych pamieci , nikt ich niema na planecie oprocz ciebie :P http://www.amdboard.com/ddr433.html na samej gorze...:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 hehhee, dzieki :) juzn lookam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Nie ma wała by coś się stało. Moje chodzą na 2,8 V od 2 miechów i jakoś nic sie nie dzieje złego... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Narazie :))) Ja preferuje okadzic dymem ze zdechlych chrabaszczy i nie ma wala ze padnie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ocz na moje daje gwarancje, jesli chodza na 2.8V, ale nie wiem co z 2.85 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ja twinmosy katuje 2.9V wiec jak te chodza na tyle to 0,05V dla OCZ nei zrobi roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 nie ma i nie będzie BH4. Winbond zrezygnował bo było by to nieopłacalne ze względu na DDR II. Nie będzie BH4 bo będa DDR II :D ,hehe ciekawe jak to sie bedzie spisywac o/c vs timmingi ddr 2 :D bedzie fajna zabawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Czy dla 2,9V zalecane sa radiatory czy wystarczy ze mam przeplyw w budzie ??? Widac na avatarze jak to wyglada gora i bok 92x92 tyl 80x80 wszstko na 5v ale i tak niezle ciagna :) Dodam ze mosfety mi sie nie nagrzewaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...