Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 siema.. nie mam juz cierpliwosci.... zlozylem pc... athlon 2500 barton, msi k7n2 delta, 512 ddr 400 elixir, msi gffx5200 128 mb 128 bit, zasilka 350W i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki.. mianowicie.. chodzi mi o to ze komp sie raz resetuje podczas testow w 3dmark a raz nie... tak samo w grach... ... temperatura w ide wynosi srednio kolo 56-58*C .... pasta jest zalozona silikonowa, wentylator to jakis kosmiczny arctic cooling copper silent 2tc .. i teraz problem.. czemu ten pc sie resetuje i czy temperatura nie jest za wysoka? srednia temperatura chipsetu do 36-42*C.. zmienialem karte grafiki na gf3, zmienialem polozenie kosci ramu i nadal to samo :| ja juz nie wiem :| wezcie cos doradzcie bo zaraz rzuce tym przez okno :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 a mi sie wydaje ze to bedzie a wina zasilacza :> sprawdz go ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 aha.. procek jest zielony... nic nie krecone.. wsadzone takie jak kupione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no i po wielogodzinnych katorgach poradzilem sobie... przyczyna resetow byl przegrzewajacy sie procek.. na radiatorze posiadam wentylator jakis ultra cichy czy ciort go wie jaki... ktory ma czujnik temperatury ktory reguluje pracy tego wentylka w przedziale 1200-2200 obs/min... odcialem kabelek od sensora... zaizolowalem i temperaturka nie przekracza 60*C po 45 min grania w nfsu :Pi 52 w trybie idle :] koniec zwisow i wszysko dziala cacy :] pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...