djwujek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 witam wszystkich,mam wielki problem bawilem sie w podkręcanie procka w biosie no sie zawiesilo wszystko i kombinowalem szukalem,ale ja nic się nie chce uruchomic system nawed nie włacza się monitor.jest w nim procek celerona 500.co mam zrobić?? nawed nie widze zworki restartującej bios.plissss pomózcie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Poszukaj gdzie jest zworka w instrukcji obsługi, ewentualnie wyjmij baterie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwujek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 zworki nie mogę znależc instrukcji nie mam od plyty a wyjmowanie bateri nic nie daje. ma ktos jakieś pomysły???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 wyjmij tą bateryjke tak na 3-4 godziny bo jak wyjmiesz na sekundke to nic ci to nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...