zari Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Podłączylem dwa monitorki do tej karty (radek na sterach omegi - zmodowany - ale wątpie by to miało jakis wpływ) i nie mogę zmusic sterów do tego my obraz wychodził na te 2 monitory. Wydaje mi się że przetestowałem wszystkie mozliwości w tych sterach... i nic. Jakiś tam sygnał na te monitory idzie- tzn nie graficzny ale poprostu jak się jak ustawiam by rozszezyć pulpit na 2 monitor to na tym drugim monitorze widzę błyśnięcie i wszystko powraca do poprzednigo stanu. Drugi monitor jest mono ale to nie powinno byc problemu bo zamieniłem monitorki miejscami (tzn primary byl ten mono-i działał , a secondary mój normalny monitor - i tu tez nie bylo sygnału). Oczywiście kabel od monitora podłączony jest przez przejsciówke do złącza DVI. Nie mam pojęcia w czym lezy problem . Powróciłem do deafultowych catalystów(4.1) i tez jest ten problem. Mam zatem wielką prośbę do osób które mają podłączone w tej konfiguracji monitory - help - najlepiej niech ktoś skrobnie krok po kroku jak zmusil swoje monitorki do poprawnej pracy. Thnx. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 hmmm a Hydravision masz zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Mam i nic to nie zdziałało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Naprawde nikt nie odpowie? Very prosze bo nie wiem czy karte reklamowac czy jest wszystko w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...