GuC!o^ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 dzień dobry... problem jest następujący: podkręcałem swoją grafe spokojnie na wartości 415/355 , włączałem UT2004 i nie było mowy o artefaktach... ( tak samo jak z pozostałymi gierkami) wylookałem w necie programi ATI tool bo podobno dobrze wykrywa arty... ok instalacja , uruchamianie... dałem "find max mem" ... więc tak czekam i czekam aż se spokojnie podkręca dochodzi do 350 i arty :? 3 MHz niżej arty :? dopiero na 345 zniknęły... max core wyszukał 420 więc looz... najlepsze jest to że gdy znalazł optymalne wartości 419/345 a po chwili ustawiłem spowrotem na DEFAULTS na całym ekranie wywaliły sie artefakty 8O ja nie wiem czy ten program mnie robi w bambuko czy co ? na power stripie takich cyrków nie było :evil: PS. ten ti tool wogule jakiś dziwny ! za pierwszym razem arty były na pamiątkach 355... teraz są już na 320 :evil: nie wiem co jest grane... vga silencer obroty na HIGH , radiatorki na pamięciach standardowe od herca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ten program wykrywa niepoprawnie max Mhz! ;) Do tego go nie używaj. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no ale artefakty wyskoczyły... nie wiem co z nim.. raz wyskakują przy 320 a raz przy 350 :? z deka niedorobiony... pozostaje PowerStrip 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 tak sie spytam jak juz jest topic GUCIO jak jest z tym powerstripem (ja go nie trawie) chodzi mi o to do ilu leca tam suwaki ? moze sie przesiade na niego :cry: ATI Tool wywalilem po 5minutach uzytkowania! BADZIEW Riva TUNER the best choc maks 415 na rdzen :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 w power stripie na radku 9800 non pro suwaki lecą na 431/381... wogule nie wywala tak jak ati tool 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 aaggrhhhh u mnie jest do na PS jest maks 371 w rivatuner do 415 hmm jakis inny program trzeba tak do 450 (na zapas)! propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...