Z_Man Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Witam, mam pytanie czy ktos spotkał się z jakimś softem pozwalającym w czasie rzeczywistym modulować wyjście microphonowe w karcie muzycznej. Chodzi dokładnie o to by w czasie rzeczywistym mówiąc przez fona było echo, reverb, phaser i inne ciekawe modulacje, oczywiście można kupić kamere pogłosową osobno ale jest to koszt rzędu 200-300zł, a wiec nie mało, a taki soft by się przydał chociażby dlatego iż fona używam tylko w domu zawsze z komputerem więc kamera odpada. Jak by co naszukałem się tego troszke niby znalazłem jakieś wtyczki do DirectX ale to tylko do programu Cubase Score VST, wiec jeśli ktos by wiedział gdzie takie cudeńko można znaleźć czy to demo, trial czy free, bardzo proszę o pomoc. Z góry Dziękuję... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkwaku Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 yo ja tez szukam czegoś takiego bo moje hobby to mixowanie a na mixery i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły mnie nie stać a na karte sound blaster live mi było szkoda kast teraz żałuje może zna ktoś taki program plisss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Dołaczam się do pytania tez poszukuje takiego sftu do robienia echa w czasie rzeczywistym, nie wierze ze taki nie istnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 istnieje..nie pamietam jak sie nazywa.. ale wyprodkukowała to firma SONIC FUNDURY - spece od dzwięku.. miałem kiedys coś takiego.. umozliwiał dowolną wręcz modyfikacje dzwieku wychodzącego z karty muzycznej.. ale czy modyfikował mikrofon.. tego nie pamietam.. ale prawdopodobnie tez... (pamietam tlyko ze mój tamtejszy komp :] strasznie sie mulił na tym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...